Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Badalona - 8/5/2020

Professionals de Badalona Serveis Assistencials faran avui divendres el Preg de les Festes de Maig Confinades
- Es podr seguir a les 20.15 hores per les xarxes socials de Festes de Maig, Televisi de Badalona i Rdio Ciutat de Badalona.

Quatre professionals de Badalona Serveis Assistencials (BSA), representants de les quatre línies d'atenció d’aquesta organització de titularitat municipal, seran les encarregades del Pregó de les Festes de Maig Confinades que tindrà lloc avui divendres 8 de maig a les 20.15 hores. Elles són la Susanna Martínez, coordinadora d'Infermeria d'Atenció Primària de BSA; la Rosa Benítez, és metgessa del Servei de Medicina Interna i presidenta de la Comissió d'Infeccions a l'Hospital Municipal de Badalona, de BSA; l’Anna Maria Alventosa, supervisora d'Infermeria al Centre Sociosanitari el Carme de BSA; i l’Esther Lobo, cap del servei de Salut Mental i Addiccions de BSA.

El Pregó es farà demà, a les 20.15 hores, de manera virtual a causa de la situació de confinament, i es podrà seguir en directe a través de Televisió de Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i les xarxes socials de Festes de Maig. Les encarregades del Pregó són dones de Badalona, expertes en Covid-19 i han hagut de treballar i fer front a situacions de por i d’angoixa en primera persona. Elles seran aquest divendres la veu de la força, de la superació i les portaveus de l'agraïment que té BSA per uns badalonins i badalonines responsables i, a la vegada, ha de servir també per a retre un nou homenatge i reconeixement de la ciutadania al col·lectiu sanitari per la seva feina i dedicació.

L'Ajuntament de Badalona, la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular, la Colla de Geganters de Badalona i la Comissió de Festes de Badalona ja van presentar conjuntament la setmana passada les “Festes de Maig Confinades”, un seguit de propostes per poder viure des de casa el sentiment de les Festes de Maig, tot aprofitant per fer pedagogia sobre la festa i oferint recursos lúdics per a diferents edats.

Cremada virtual del Dimoni

La setmana passada es va presentar el Dimoni de la Covid-19 en forma de retallable per tal que cadascú el faci a casa amb paper. La plantilla del retallable la trobareu a la pàgina web http://festesdemaig.cat i als perfils de les xarxes socials habilitats. L'Ajuntament de Badalona insta a no cremar aquest retallable ni a casa ni al carrer, per tal d'evitar accidents.

Per tal de seguir el ritual de la Cremada del Dimoni d'enguany, donada l'actual situació de confinament, us proposem que un cop hàgiu construït el Dimoni, el planteu a casa, li feu una foto i la compartiu a les xarxes socials de les Festes de Maig, amb l’etiqueta #FestesdeMaigConfinades o al correu festesdemaig@gmail.com . Caldrà tenir-lo preparat per tal de seguir amb la tradició dimoniaire que cada Nit de Sant Anastasi els badalonins i badalonines porten a terme. S'està preparant un muntatge de la Cremada del Dimoni virtual que es podrà veure el dia 11 de maig per les xarxes socials de les Festes de Maig. Aviat us en donarem més detalls. (https://festesdemaig.cat/)
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © rea Bess | Tots els drets reservats.
Amb la collaboraci de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidncia

C/ Bess, n 7 - 1 2 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin: Sandra Torres | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera