Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 11/5/2020

Aïda Llauradó proposa una alcaldia provisional tècnica per guanyar temps per negociar
- L’actual alcaldessa accidental i líder dels comuns proposa prorrogar l’alcaldia accidental per tal de donar als partits d’esquerres més temps per negociar i evitar que Albiol sigui alcalde.

Foto: Equip de comunicació de Badalona En Comú Podem

Davant de la incapacitat política dels grups de progrés per arribar a un acord de consens i l’esgotament del termini per fer-ho, Badalona En Comú Podem proposa allargar aquest període d’alcaldia accidental d’Aïda Llauradó, investint a la primera tinent d’alcaldia i actual alcaldessa accidental per tal de donar el temps necessari per arribar a un acord ampli, tant de govern com d’alcaldia, i arribat aquest acord, fer el relleu per investir el nou alcalde o alcaldessa.

L’alcaldia provisional tècnica proposada pels comuns permet tenir el temps necessari per trobar un acord polític progressista, ampli i estable, que Albiol no sigui alcalde, i manté la porta oberta a una solució política. En el cas que hi hagués un acord polític per l’alcaldia, com han manifestat fins ara, Badalona En Comú Podem en formaria part i el votaria favorablement en el ple. En aquest sentit, Llauradó es compromet a passar el relleu en el moment que hi hagi candidat/a de consens, sigui abans o després d’aquest Ple d’investidura. 

La proposta, a més, és garantia de continuïtat en la feina feta pel govern actual, ampliant el govern i buscant un consens polític ampli, sense parar la maquinària de l’Ajuntament en aquests moments marcats per la crisi causada per la COVID-19. Llauradó, actual primera tinent d’alcalde i alcaldessa accidental des de fa 20 dies des de la renúncia d’Alex Pastor, ha estat dirigint l’executiu local i aporta la continuïtat i estabilitat necessària al projecte de govern. Tanmateix es demana a la resta de forces d’esquerres que actuïn amb generositat i responsabilitat per la ciutat de Badalona, treballant per un acord de consens ampli i dialogat sense la urgència que imposa haver-ho de fer abans del ple de dimarts.

“Estem disposats a formar un govern ampli i d’esquerres, d’aconseguir un acord per l’alcaldia i pel futur de Badalona. Som la garantia per fer-ho i per liderar-ho fins arribar a un acord, donat que venir de governar amb PSC, però també ho hem fet amb Guanyem i ERC, tenim capacitat per generar consensos i arribar a acords amplis. Actualment no hi ha un acord sobre la taula, això vol dir que l’Albiol és alcalde, i no ho hem de permetre en cap cas, si això és així serà responsabilitat de qui no ha fet possible un acord” ha dit Llauradó.Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera