Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 15/5/2020

L'Ajuntament de Badalona ha rebut una donació de 20.000 mascaretes realitzada per l'empresa xinesa Palau d'Orient, propietària d'un restaurant situat des de fa gairebé 30 anys a la plaça de Pep Ventura
- L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha agraït la donació d'aquestes mascaretes que es repartiran entre personal de l'Ajuntament que fa tasques d'atenció a la ciutadania i entitats i institucions del municipi.

Foto: Comunicació BDN

L'empresa xinesa propietària del restaurant Palau d'Orient situat a la plaça de Pep Ventura ha lliurat aquest divendres al matí a l'Ajuntament de Badalona 20.000 mascaretes sanitàries per continuar fent front a la pandèmia del coronavirus a la ciutat. L'acte d'entrega s'ha realitzat a les portes de l'edifici El Viver i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i del propietari d'aquest restaurant que fa gairebé 30 anys que funciona en aquest municipi.
L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït molt la donació feta avui i ha posat de relleu el caràcter solidari de molts veïns, comerciants i empresaris de la ciutat. En aquest cas concret, l'alcalde ha posat de relleu que la donació d'avui "és un detall més que ens permet seguir endavant precisament en uns moments econòmicament molt complicats en què empreses i comerços ho estan passant molt malament". "El fet que una empresa familiar que es dedica a la restauració, que en aquests moments té les portes tancades, faci aquesta aportació a la ciutat és un gest molt generós que com a alcalde vull agrair en nom de la ciutat", ha afegit.
Les 20.000 mascaretes es repartiran entre personal de l'Ajuntament que fa tasques d'atenció a la ciutadania i també entre institucions i entitats que necessiten mascaretes per seguir atenent als veïns i veïnes de la ciutat.
L'empresari Zhaopan Ju que ha acompanyat l'alcalde en el moment de la donació ha afirmat: "Hem de ser solidaris i contribuir amb la ciutat en la qual fa tants anys que estem vivint i treballant". Aquesta donació de material s'afegeix a altres donacions que la família propietària d'aquest restaurant situat a la plaça de Pep Ventura ha fet també a Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra de la ciutat.

Foto: Comunicació BDN
Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera