Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 26/5/2020

Badalona recupera després de cinc anys el servei de vigilància de la Serralada de Marina
- La Unitat Motoritzada de la Guàrdia Urbana patrullarà pels camins forestals de la ciutat durant el matí i la tarda per tal de donar seguretat als ciutadans que caminin per la zona i evitar possibles infraccions.

Foto: Comunicació BDN

El Mirador del Collet de la Vallensana, situat al Parc de la Serralada de Marina de Badalona, ha acollit aquest dimarts al matí un acte en què s’ha presentat la Unitat Motoritzada de la Guàrdia Urbana de Badalona que s’encarrega de vigilar els camins i zones forestals de la muntanya de la ciutat. En l’acte, en què s’ha explicat que aquest servei de vigilància es recupera després de cinc anys, han participat l’alcalde Xavier Garcia Albiol, la quarta tinenta d’alcaldia de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, i agents de la Unitat Motoritzada de la Guàrdia Urbana.

El servei de vigilància de la Serralada Marina va començar a funcionar dilluns de la setmana passada i està format per una patrulla de dos motoristes que cobreixen la muntanya de Badalona en dos torns, de matí i de tarda. L’objectiu d’aquest servei és protegir i donar seguretat a les persones que estiguin passejant per la zona i alhora prevenir i evitar possibles infraccions. En la situació actual, marcada per la crisi sanitària i la limitació de moviments de les persones per evitar el rebrot dels contagis de coronavirus, els agents de la Unitat Motoritzada centren les seves actuacions a assegurar que es compleixen els protocols sanitaris i garantir que es respecten les mesures de desconfinament estipulades.

Durant l’acte d’aquest matí, l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha mostrat la seva satisfacció per “la recuperació d’un servei molt necessari per protegir l’entorn de la Serralada de Marina i a la gran quantitat de gent que hi ha passejant per la muntanya en aquest període de desconfinament, i també per tornar a donar confiança i seguretat a aquelles persones que viuen en masies o cases apartades i que durant els darrers anys no han vist a la Guàrdia Urbana en el seu entorn”. Garcia Albiol ha assegurat que “els veïns i veïnes han acollit la recuperació d’aquest servei amb molta satisfacció i en molts casos traslladen el seu agraïment als agents quan se’ls troben mentre passegen”.Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera