Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 18/6/2020

L’Ajuntament de Badalona amplia l’oferta dels casals d’estiu amb suport econòmic i tallers amb monitors per a les entitats de la ciutat
- S’amplia de 8 a 11 els patis oberts del programa “Obrim el pati al barri. Espai per al lleure ciutadà” i es reforcen els serveis de neteja i desinfecció.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presentat aquest migdia l’oferta dels casals d’estiu per als infants “més ambiciós que s’ha portat a terme mai a la ciutat”. L’Ajuntament ha destinat 40.000 euros a donar suport econòmic a les iniciatives que organitzin aquest estiu les entitats de la ciutat, ofereix una oferta de tallers amb el suport de les àrees de Cultura, Joventut, Esports i Educació i ha ampliat fins a 11 l’oferta de patis oberts del programa “Obrim el pati al barri. Espai per al lleure ciutadà”, davant dels 8 de l’any passat.

L’alcalde ha explicat que el Govern municipal volia “fer un salt qualitatiu molt important en ajudar les famílies, especialment aquelles que més malament ho estan passant, per afrontar aquest estiu”. Per aquest motiu, ha afegit, “passarem d’oferir un casal esportiu per a 200 nens i nenes a posar-nos al costat de totes les entitats de la ciutat”.

El primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández, ha destacat que “l’anterior govern va suspendre el casal esportiu” i que la proposta per aquest estiu “està treballada amb la Taula de la Infància i l’Adolescència, amb les entitats i les AMPA perquè es puguin acollir a aquesta oferta el màxim nombre de nens i nenes”. En aquest sentit, ha afegit Juan Fernández, el suport de l’Ajuntament s’estén també al mes d’agost.

La regidora delegada de l’Àrea de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria, ha avançat que els 11 patis oberts del programa “Obrim el pati al barri. Espai per al lleure ciutadà” comptaran amb un mínim de dos monitors per a control d’accés i dinamització d’aquests espais, amb un màxim de 30 infants per pati. Així mateix, ha remarcat que hi ha prioritat en donar suport als casals per als infants amb necessitats especials. La regidora també ha assegurat que no es cobraran taxes a les entitats que utilitzin instal·lacions municipals per a la realització dels casals d’estiu.

D’altra banda, per garantir les condicions sanitàries que es requereix aquest estiu, es lliurarà material sanitari, els serveis de Salut i de Protecció Civil de l’Ajuntament prestaran assessorament a les entitats sobre les mesures sanitàries i es reforçaran els serveis de neteja i de desinfecció.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera