Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 7/7/2020

Badalona impulsa una campanya per afavorir la recuperació del sector turístic local i atreure visitants de tot l’Estat
- L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que aquesta iniciativa “no és un fet puntual, sinó que forma part d’una aposta estratègica a llarg termini per potenciar el litoral badaloní i tots els atractius turístics de la ciutat”.

Foto: Comunicació BDN

El sector turístic és un dels més afectats per la situació de crisi sanitària que es pateix des de fa mesos a causa de la pandèmia ocasionada per la COVID-19. En aquest context, i amb l’objectiu de potenciar la projecció de la ciutat i atraure més visitants a Badalona per impulsar la recuperació del sector turístic local, l’Ajuntament de Badalona ha dissenyat la campanya de promoció “Vine i gaudeix de Badalona” en la versió en català i “Ven y disfruta de Badalona”, en la versió en castellà, per promocionar i reivindicar la ciutat a través d’imatges que mostrin alguns dels seus principals atractius turístics com són la platja, el passeig Marítim, el port, la Rambla, el Museu municipal, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra i la variada oferta comercial i gastronòmica de la qual disposa. 

Davant la previsió de què aquest estiu els ciutadans optin per fer turisme de proximitat, la campanya impulsada per l’Ajuntament de Badalona té com a objectiu atraure el turisme nacional, que és el que té més fàcil el desplaçament entre províncies. Per això es vol arribar concretament a comunitats autònomes que no tenen platja, com Madrid i Aragó, i també a altres zones de Catalunya que no tenen litoral. En aquesta mateixa línia, s'ha dissenyat una marca que durant aquest estiu s'incorpora en els diferents suports publicitaris que produeix l'Ajuntament i que en català, castellà, anglès i francès convida a la ciutadania a gaudir de Badalona.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat aquest matí que la campanya sorgeix en un context complicat però ha remarcat que “de les adversitats han de sorgir oportunitats”. L’alcalde ha insistit que aquesta iniciativa no és un fet puntual per aquest estiu, sinó que forma part d’una aposta estratègica a llarg termini per potenciar el litoral badaloní, tots els atractius turístics de la ciutat i la gran qualitat de vida que es pot gaudir a Badalona. Garcia Albiol ha remarcat que “és necessari ressituar la centralitat de la ciutat i reivindicar i reforçar les instal·lacions portuàries, que acompanyades de la construcció del canal, situaran Badalona com una ciutat molt atractiva i que compta amb el gran avantatge d’estar tocant a una capital com Barcelona”.

“Port de Badalona. Vacances a la porta de casa”

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat aquesta estratègia per atraure el turisme a la ciutat durant la presentació realitzada aquest dimarts al matí al costat de l'edifici de Capitania del Port de Badalona de la campanya “Port de Badalona. Vacances a la porta de casa”. Aquesta iniciativa té l’objectiu de presentar el recinte portuari com una destinació per gaudir de les vacances a través de les més de 60 experiències nàutiques i gastronòmiques que s’ofereixen en les instal·lacions i que són assimilables a les que es poden gaudir en altres indrets de les mateixes característiques.

La campanya està adreçada especialment al públic local i metropolità, en un estiu en el qual els desplaçaments per estiuejar seran inferiors, però també s'orienta al turista nacional o estranger que viatja a Barcelona i a Badalona i que trobarà en el recinte portuari ofertes de lleure i experiències ordenades al voltant del web www.experienciesportbadalona.cat, que esdevé una mena d'aparador de les diferents possibilitats. Al portal s'hi arriba a través d'una vintena de recursos de promoció, ja sigui canals digitals, productes en suport paper i elements de publicitat exterior que difondran i exhibiran la campanya des de juliol fins a setembre.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera