Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 7/7/2020

La Guàrdia Urbana de Badalona podrà portar a reparar a partir de demà els 6 vehicles en règim de lloguer que es trobaven avariats i fora de servei
- La regidora de l’Àmbit de Seguretat, Irene González, ha assegurat que s’ha ordenat el pagament de les factures a l’empresa de “renting” dels vehicles que, per import de més de 140.000 euros, l’Ajuntament no havia fet efectives des de desembre del 2019.

Foto: Comunicació BDN

La regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència de l’Ajuntament de Badalona, Irene González, ha anunciat que a partir de demà es podran portar a reparar els sis vehicles de la flota de la Guàrdia Urbana en règim de “renting” que es troben avariats i fora de servei. La regidora ha explicat que l’empresa havia deixat de fer les reparacions per impagament de les factures des de desembre del 2019 i que, d’acord amb la companyia de lloguer dels vehicles, aquesta situació ja s’ha resolt amb l’ordre de pagament de més de 140.000 euros .

La regidora responsable de l’Àmbit de Seguretat ha assenyalat que “aquest Govern s’ha trobat una situació desoladora i de deixadesa dels anteriors governs que han fet que els agents de la Guàrdia Urbana no disposin del material necessari per a desenvolupar la seva feina amb dignitat” i ha afegit que “lamentem el tracte que la Guàrdia Urbana ha rebut aquests darrers anys”.

Irene González ha reafirmat que la prioritat del Govern municipal és “mantenir una presència constant de policies al carrer” i per aquest motiu es feia imprescindible disposar en les millors condicions de tota la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana.

La regidora ha informat que també s’han iniciat els tràmits per solucionar els deutes contrets per l’Ajuntament en el manteniment del sistema informàtic de la Guàrdia Urbana, així com per a resoldre les actuals deficiències de la galeria de tir que hi ha a les instal·lacions de la Comissària del Turó d’en Caritg i que, actualment, impossibiliten el seu ús per part dels agents. El compromís del govern, ha conclòs la regidora Irene González, “és posar al llarg del mandat solucions a les greus deficiències que hem trobat i que aniran en benefici, tant dels agents de la Guàrdia Urbana, com en la millora de la seguretat de la ciutadania”.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera