Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 8/7/2020

100 nens i nenes de la Salut Alta necessiten raons educatives i segures per tornar a sortir de casa
- La Fundació Salut Alta engega la #Motxilla2020 oferint activitats de casal d’estiu a un centenar d’infants i adolescents del barri la Salut Alta de Badalona durant el mes de juliol per donar resposta a aquesta necessitat.

Foto: Comunicació Fundació Salut Alta
Després d’estar tres mesos confinats, 100 nens, nenes i adolescents del barri de la Salut Alta de Badalona necessiten propostes educatives i de qualitat per tornar a sortir cada dia de casa. Per això, la Fundació Salut Alta engega la campanya de microdonacions econòmiques #Motxilla2020 amb la voluntat de trobar persones que vulguin col·laborar fent un donatiu per finançar les activitats d’estiu.
“Quan t’han posat la por del contagi al cos, quan has trencat amb l’escola i quan vius en un barri sense recursos, necessites un espai on parlar i sortir d’un àmbit familiar que no sempre ens ajuda a créixer.” Així ho explica Maria Nadeu, directora de la Fundació Salut Alta, l’entitat que treballa amb infants, adolescents i famílies que viuen situacions de pobresa severa al barri de La Salut de Badalona. “I és que desconfinar-se en un barri com aquest no és tan fàcil. Quan la llei ho va permetre, tothom tenia moltes ganes de sortir del confinament i ocupar carrers, places, terrasses, muntanya... Però a la Salut Alta hi ha hagut infants que fins el dia 29 de juny no han sortit de casa. Per què? Perquè no tenien raons per sortir.”
#Motxilla2020: oferim raons per sortir
Davant aquesta realitat, l’entitat ha reorganitzat les propostes de lleure per aquest estiu i, des del 29 de juny, ha iniciat quatre setmanes de casal d’estiu per a 60 nens i nenes de primària, dues setmanes de casal d’estiu a la ciutat per 30 adolescents i, com a novetat, quatre dies de colònies a Ogassa on hi participaran una vintena de nois i noies.
Per dur-ho a terme, la Fundació Salut Alta ha obert la campanya de microdonacions econòmiques #Motxilla2020 per finançar un 15% del cost que suposen les activitats. Per això, busca persones que creguin en el potencial del lleure i que vulguin oferir oportunitats educatives perquè els nens i nenes del barri tinguin raons per sortir cada dia de casa. Les aportacions es poden fer a través de la pàgina web habilitada, per transferència o a través de Bizum al 33399.
A la Fundació Salut Alta treballem per oferir oportunitats a infants, adolescents i famílies del barri de la Salut Alta de Badalona que viuen situacions d'exclusió social, perquè puguin créixer i desenvolupar-se amb plenitud. Diàriament fem activitats educatives amb 140 infants i adolescents, 70 famílies i 50 dones del barri que viuen un alt nivell d’exclusió social. A més, fem accions comunitàries, de sensibilització i incidència política.
 Foto: Comunicació Fundació Salut Alta
Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera