Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 14/7/2020

Entra en servei el nou Punt d’Assessorament a Empresa i Ocupació a la planta baixa de l’edifici municipal el Viver de Badalona
- El Punt incorpora nous serveis per donar orientació laboral a les persones desocupades i informació específica sobre els ajuts que les administracions destinen a les empreses per fer front a la crisi actual a causa de la pandèmia de la COVID-19

Foto: Comunicació BDN

Avui dimarts, 14 de juliol, entra en servei el nou Punt d’Assessorament a Empresa i Ocupació situat a la planta baixa de l’edifici municipal el Viver. El Punt amplia la seva oferta amb la incorporació de nous serveis destinats a pal·liar els greus efectes econòmics i socials que viu la ciutat a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, tant per a les persones demandants d’ocupació com per a les empreses. Així es pot obtenir assessorament i orientació laboral personalitzat per a les persones desocupades i informació específica sobre els ajuts que les diferents administracions han destinat a les empreses per fer front a la crisi actual.

El Punt d’Assessorament a Empresa i Ocupació està atès pels tècnics del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació i Desenvolupament Econòmic.

L’horari d’atenció al públic servei és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i també les tardes de dimarts i de dijous de 16 hores a 18 hores.

Les persones interessades poden sol·licitar cita prèvia mitjançant:

-           Correu electrònic a impo@badalona.cat .

-           Trucant per telèfon al número: 683 393 596.

Relació de serveis que ofereix el Punt d’Assessorament a Empresa i Ocupació

Serveis d’atenció a emprenedors i empreses

·         Consultoria i acompanyament a la creació d’empreses.

·         Assessorament per a la consolidació empresarial.

·         Informació actualitzada dels ajuts que les administracions destinen per a fer front a la crisi econòmica i social  conseqüència del COVID19.

·         Informació dels serveis que el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) té a disposició de les empreses com lloguer d’oficines, lloguer d’espais i allotjament empresarial.

Tipologia de serveis destinats a les empreses i emprenedors

·         Anàlisi de viabilitat de projectes empresarials.

·         Suport en l’obtenció de finançament i ajudes.

·         Informació dels serveis de Mentoring.

·         Informació sobre cursos de  formació per a la millora de la gestió  empresarial.

·         Assessorament en alta d’autònoms i constitució de societats (Societat Limitada, Societat Civil, Comunitat de Béns) i baixa de les mateixes.

·         Programa Reempresa: Suport en la cessió empresarial, per a empresaris que volen vendre el seu negoci i per a emprenedors que volen iniciar una activitat comprant una empresa en funcionament. Inclou acompanyament en tot el procés.

Serveis d’atenció adreçats a persones que recerquen feina

·         Assessorament i orientació laboral personalitzada.

·         Eines i recursos per a la recerca de feina.

·         Borsa de treball. (de les ofertes i demandes disponibles i vehiculació d’aquestes.)

·         Informació de l’oferta de cursos de formació ocupacional per a la millora de la  qualificació professional.

·         Informació dels ajuts que les administracions destinen a les persones que tenen dificultats per accedir al mercat de treball.

 Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera