Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 15/7/2020

L’Ajuntament de Badalona tanca un principi d’acord amb la Sareb per a la cessió de 220 pisos ocupats il·legalment que es desocuparan i es destinaran a lloguer social per als veïns que més ho necessiten
- Aquest acord permetrà, a més, donar una resposta contundent al problema de l’ocupació il·legal conflictiva perquè l’Ajuntament col·laborarà per desocupar aquests 220 pisos i ajudarà a que la resta de veïns dels immobles ocupats puguin viure amb tranquil·litat a casa seva.

Foto: Comunicació BDN

L’Ajuntament de Badalona ha tancat un principi d’acord amb la Societat de Gestió d’Actius procedents de la Reestructuració Bancària, Sareb, per a la cessió de 220 pisos ocupats il·legalment, que es desocuparan i es destinaran a lloguer social per als veïns que més ho necessiten. Aquest ha estat un dels principals acords als que han arribat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, amb el president de l’entitat, Jaime Echegoyen, en la reunió que han mantingut aquesta tarda a les oficines centrals de la Sareb a Madrid. “Aquest és un acord històric per a la ciutat perquè, per primera vegada, posarem a disposició de les famílies que tenen greus problemes econòmics 220 pisos en règim de lloguer social”, ha manifestat l’alcalde Xavier Garcia Albiol.

A més d’aquests 220 pisos, hi ha 36 habitatges més que la Sareb posarà a disposició de l’Ajuntament que no estan ocupats i es podran adjudicar de forma immediata, i que es gestionaran a través de l’Oficina Local de l’Habitatge per a que puguin entregar-se el més ràpidament possible a les famílies que més ho necessiten. “Agraeixo molt especialment la bona disposició de la Sareb i el compromís del seu president per seguir treballant perquè, a més dels 256 pisos que avui ja hem acordat, n’arribin més destinats a l’habitatge social durant els propers mesos per als veïns de la nostra ciutat”, ha assegurat l’alcalde.

Per a l’alcalde, aquest acord permetrà, a més, donar una resposta contundent al problema de l’ocupació il·legal conflictiva perquè l’Ajuntament col·laborarà amb els tràmits per desocupar aquests 220 habitatges i ajudarà a que els veïns dels immobles que estan ocupats puguin viure tranquils a casa seva. Xavier Garcia Albiol ha destacat que “iniciarem les actuacions de manera immediata per enviar un missatge molt clar a les màfies que es dediquen a ocupar pisos de manera il·legal i conflictiva: a Badalona no tenen lloc”.

L’acte oficial de la signatura de l'acord entre l’Ajuntament de Badalona i la Sareb es farà durant la primera quinzena del mes de setembre a Badalona.Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera