Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 21/7/2020

En Comú Podem presenta una Proposta de Resolució al Parlament per defensar el Servei de Pediatria del CAP de Bufalà-Canyet a Badalona
- El grup municipal Badalona En Comú Podem (BECP) també presentarà al proper Ple de juliol una moció per defensar el manteniment del Servei de Pediatria al CAP de Bufalà-Canyet a Badalona.

Foto: ECBDN

La Generalitat de Catalunya ha anunciat la centralització del servei de Pediatria del CAP de Bufalà-Canyet de Badalona, que haurà de prestar el seu servei al CAP del barri Centre, Doctor Robert, i per tant, les famílies dels barris de Bonavista, Canyet, Bufalà i una part de Montigalà-Batllòria, veuran aquesta especialitat allunyada de casa seva.

Per aquest motiu, les diputades d’En Comú Podem, Susana Segovia i Marta Ribas, presenten una proposta de resolució al Parlament de Catalunya per defensar que no es tregui el Servei de Pediatria del CAP Bufalà-Canyet a Badalona, elaborada conjuntament amb el Grup Municipal Badalona En Comú Podem. A més, a nivell municipal BECP també presentarà una moció al proper Ple d’aquest mes de juliol, amb l’objectiu de comptar amb les entitats involucrades i per aconseguir el suport de tots els grups municipals.  

Segons En Comú Podem, lluny de reforçar la salut pública destinada als infants, la Generalitat vol reduir serveis, debilitant més la salut pública. Segons la presidenta del grup municipal BECP, Aïda Llauradó, “Aquesta zona té un nombre molt elevat d’infants, i en un servei tant bàsic com la pediatria necessitem atenció a prop de casa. És un pas enrere fer aquest canvi, quan el repte avui és reforçar l’atenció de pediatria amb més recursos humans i qualitat del servei”.  

En aquest sentit, la Proposta de Resolució al Parlament de Catalunya, defensa mantenir l’especialitat de pediatria al CAP de Bufalà-Canyet, invertint els recursos necessaris per mantenir i ampliar el servei. També defensa garantir més recursos humans i una millor remuneració i condicions de treball del personal perquè no hi hagi una manca d’especialistes en el sistema sanitari.

En Comú Podem agraeix la tasca feta per les associacions de veïns del districte, especialment les de Bufalà, Canyet i Bonavista, així com la FAVB,  que estan recollint signatures contra la centralització del servei de Pediatria d’aquests barris, s’han reunit amb l’Ajuntament i amb membres del Departament de Salut per mantenir el servei de pediatria. Badalona En Comú Podem fa dies ha penjat una pancarta davant del CAP de Bufalà-Canyet, amb la mateixa finalitat. 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera