Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 10 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 22/7/2020

El Club Joventut Badalona posa en marxa la grada d'animació de l'Olímpic
- L’objectiu de l’iniciativa és millorar l’ambient en els partits de la Penya com a local.

Foto: Comunicació CJB

El Club Joventut Badalona posa en marxa la grada d'animació del Palau Olímpic, amb l'objectiu de millorar l'ambient en els partits de la Penya com a local i crear un clima espectacular. L'espai estarà ubicat en el bloc 30 del pavelló (al costat de la banqueta local) i les inscripcions seran obertes a tots els aficionats.

Beneficis

Tots els integrants de la grada d'animació disposaran d'uns beneficis molt interessants, com són l'obsequi d'una samarreta de cotó verda per donar color a les grades, prioritat per aconseguir entrades pels desplaçaments a fora, invitacions pels partits a l'Olímpic (quantitat equivalent a la meitat del nombre de persones de la grada: si fossin 100 aficionats, en rebrien 50), un 20% de descompte a la botiga del club, zona reservada amb seients numerats, una sala reservada per fer reunions i guardar el material, i tot a un preu molt reduït, com es pot observar a continuació.

Preus

Abonament grada d'animació Fons: 180€ el primer any, 18€ el segon any (en cas d'assistir al 80% de partits durant el primer any) i 99€ a partir de la tercera temporada.

Abonament grada d'animació Veterà: 151€ el primer any, 47€ el segon any (en cas d'assistir al 80% de partits durant el primer any) i 99€ a partir de la tercera temporada.

Abonament grada d'animació Jove: 113€ el primer any, 85€ el segon any (en cas d'assistir al 80% de partits durant el primer any) i 99€ a partir de la tercera temporada.

Abonament grada d'animació Infantil: 76€ cada temporada.

Requisits

Com a contrapartida es demana a tots els integrants una assistència mínima del 80% en els partits a casa, l'ús de la samarreta corporativa i un comportament d'acord amb els valors que defensa l'entitat des de la seva fundació (respecte, igualtat i esportivitat).

Inscripcions

Per apuntar-se a la grada d'animació s'haurà d'enviar un e-mail a gerardo@penya.com i des del Club ens posarem en contacte amb tots els interessats. Tots els aficionats s'hi podran inscriure.

*Lògicament, aquest projecte es durà a terme sempre que les condicions sanitàries ho permetin durant la campanya següent.Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera