Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 1/7/2016

Divina Pastora Seguros, nou patrocinador principal del Club Joventut Badalona per a les tres properes temporades
- L’equip es passarà a dir Divina Seguros Joventut

L’asseguradora Divina Pastora Seguros serà el nou patrocinador principal del Club Joventut Badalona les properes tres temporades. El president Jordi Villacampa i Armando Nieto, president de la companyia, han signat l’acord amb què l’asseguradora passa a ser el title sponsor del Club. D’aquesta manera, a partir d’ara el nom de l’equip serà Divina Seguros Joventut.

Amb aquest nou patrocinador, el Club s’uneix a una entitat que aposta per l’esport i que vol contribuir en el model de planter que ha nodrit el primer equip i molts clubs de la Lliga ACB amb jugadors formats a Badalona. Divina Pastora Seguros pretén garantir que el bàsquet base sigui sostenible i que els joves del planter tinguin l’oportunitat de fer-se conèixer a l’elit del bàsquet estatal.

"Ens unim al Joventut, per una banda, per posicionar la nostra marca a nivell nacional i reforçar el nostre coneixement en el territori català i, de l'altra, ens vinculem a un club que encaixa perfectament amb els valors de Divina Pastora Seguros. La Penya representa l'essència del missatge que transmet la nostra campanya El Efecto Pigmalión", ha manifestat Armando Nieto.

Per al president de Divina Pastora Seguros, "qualsevol pot arribar on vulgui si li donen una oportunitat i el motiven per aconseguir-ho. Això és el que representa el Club Joventut Badalona. No estem aquí pels seus resultats esportius (encara que desitgem que guanyin molts títols) estem aquí perquè passi el que passi en el primer equip, a l'any següent sempre hi haurà un jove del planter que pugi. Som aquí per garantir que qualsevol que s'ho proposi tingui l'oportunitat d'aconseguir el seu somni".

Armando Nieto, president de Divina Pastora Seguros, i el president del Club Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, durant l'acte de presentació del nou acord de patrocini del club verd-i-negre per les properes tres temporades. Foto: CJB

Per la seva banda, Jordi Villacampa ha valorat molt positivament la nova aliança per a les properes tres temporades: “L'acord ens omple d'orgull i demostra que, tot i les dificultats, estem en el bon camí". El president del Divina Seguros Joventut ha subratllat la bona química i les ganes de col·laborar que hi va haver des del primer moment, així com els valors que comparteixen les dues entitats. "Totes dues apostem per l'esport, per la promoció dels hàbits saludables i per la formació dels joves", ha declarat. "Divina Pastora Seguros ens ha demostrat des del primer moment que creu en la Penya i en el seu model", ha afegit.

Aquest acord beneficiarà també els socis del Club, que podran gaudir de molts avantatges en els productes de l’asseguradora: Multirisc personal, Assistència familiar, Pla de jubilació, Vida i invalidesa, Salut completa, Salut especialistes, Assegurança dental, Defensa jurídica familiar, Tractament internacional de malalties greus, Carnet per punts i Llar.

Divina Pastora Seguros, patrocinador principal de la Real Federación Española de Gimnasia, és una entitat que sempre ha apostat per la vida sana i l’esport, i des del 2007 ha promogut i recolzat més de 850 curses populars per tota la geografia espanyola.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera