Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 18 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 5/10/2016

La cursa nocturna BADA TRAIL 2016 es disputarà el dia 21 d’octubre amb un recorregut de 15.300 metres i un desnivell de 440 metres
- La cursa ha estat organitzada pel Club Esportiu Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona

La cursa nocturna BADA TRAIL 2016 es disputarà en aquesta ciutat el dia 21 d’octubre, amb un recorregut de 15.300 metres i un desnivell de 440 metres que transcorre des de les pistes d’atletisme de Badalona passant per la Serralada de Marina. La cursa ha estat organitzada pel Club Esportiu Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

Aquesta prova esportiva ha estat presentada avui en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del coordinador d’Esports, Pablo Díaz Flores; el comissari del cos de Mossos d'Esquadra, i president del Club Esportiu Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero; el secretari de l’entitat, Xavier Amigó; el coordinador del club, Miguel Artero; i el col·laborador tècnic en l’organització de la cursa, Óscar Morales.

Els corredors que participin en aquesta cursa nocturna passaran per pistes i corriols senyalitzats amb cinta i amb voluntaris en alguns punts del recorregut. Durant el recorregut de la cursa hi haurà quatre punts d’avituallament.

La cursa nocturna BADA TRAIL 2016 es disputarà el dia 21 d’octubre amb un recorregut de 15.300 metres i un desnivell de 440 metres. Foto: Comunicació BDN

El temps màxim per realitzar la cursa és de 2 hores i 45 minuts. El lliurament de premis es realitzarà a les 23.15 hores. Al finalitzar la prova, els participants tindran obsequi “finisher” i podran recollir begudes i obsequis per cortesia dels patrocinadors de la cursa.

Les categories que tindran premis i trofeus seran les següents:

- Absoluta: edat entre els 18 a 35 anys

- Veterans I: edat entre els 36 a 45 anys

- Veterans II: edat entre els 46 a 55 anys

- Veterans III: edat de 56 anys en endavant

- FCSE i Serveis d’Emergència: Edat entre 18 en endavant, que siguin membres en actiu de les Forces i Cossos de Seguretat de l’estat, Sanitaris, Funcionaris de Presons i Cos de Bombers.

La BADA TRAIL té una vessant solidària ja que ha estat creada amb la finalitat de recaptar fons per ajudar a refugis d’animals de companyia.

La data límit per incriure’s és el 18 d’octubre.

Per a més informació: https://www.ceme.cat/ - #badatrail2016

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera