Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 18 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 3/11/2016

El govern assegura que les obres de construcció del nou camp de futbol municipal de Badalona segueixen el calendari previst
- La inauguració es farà abans que s’acabi aquest any

El govern municipal ha explicat avui en el decurs d’una roda de premsa que les obres de construcció del nou camp municipal de futbol de Montigalà segueixen a bon ritme d’acord amb el calendari previst, per la qual cosa la inauguració d’aquest nou equipament esportiu tindrà lloc abans que s’acabi aquest any. Els responsables municipals han indicat que es manté la voluntat de dialogar i arribar a acords amb el CF Badalona sobre el model de gestió de l’estadi.

La roda de premsa ha comptat amb la participació del primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó; del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez; i de la regidora d’Esports, Maria Gallardo.

Els responsables municipals han explicat que el govern ha fet arribar al CF Badalona una proposta de conveni que, d’acord amb el club, opta perquè la gestió directa del nou camp de futbol quedi a càrrec de l’Ajuntament. Això significa que si el model de gestió és directe per part de l’Ajuntament, els preus públics i les licitacions dels serveis del nou estadi s’hauran de fer en pública concurrència d’acord a la llei, l’explotació haurà de ser regulada i no podrà ser discrecional.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, ha explicat que “estem a les portes d’un fet molt destacable, a pocs mesos d’inaugurar un estadi a Montigalà que farà justícia a la ciutat i a un club centenari. Podrem complir el nostre compromís de tenir acabat l’estadi abans que finalitzi aquest any”. Lladó ha fet una crida al diàleg “perquè la voluntat d’entesa amb el CF Badalona hi és ja que les obres estan anant molt bé i hi ha molta feina que encara s’ha de fer conjuntament amb el club”. “No ens imaginem el futur estadi sense el Badalona a dins”, ha afegit

El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, ha recordat que la construcció del nou camp de futbol ha suposat una inversió de 8 milions d’euros. 6'5 milions van sortir de la subhasta dels terrenys de l’antic Camp del Centenari de l'avinguda de Navarra i 1,5 milions s’han destinat a arranjaments necessaris per al Club i a la construcció de la coberta no prevista en el conveni inicial. “Un estadi d’aquest tipus sense coberta no tenia sentit i per això les obres s’han fet ara i no més endavant. Cal deixar clar que aquest govern i governs anteriors s’han implicat per fer possible la construcció del nou camp de futbol”, ha assegurat.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha posat de relleu que “el CF Badalona és un patrimoni per a la ciutat i l’estadi de futbol s’ha projectat pensant en aquest club”. La regidora ha insistit en que les portes per al diàleg segueixen obertes amb el club. També ha destacat que el CF Seagull de 2ª divisió femenina podrà jugar a l’estadi.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera