Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 18 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 8/11/2016

L’equip badaloní Joventut participa en la segona Lliga Preferent Catalana de Bàsquet Voluntaris “la Caixa”- ACELL
- Per a joves amb discapacitat intel·lectual

Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona (en representació de la Fundació Bancària “la Caixa”); Lluís Romeu, president de la Junta de l'Associació de Voluntaris de “la Caixa”; i Francesc Martínez de Foix, president de la Federació Catalana d´Esports Disminuïts Psíquics – ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual - ACELL), han signat el conveni de col·laboració per la posada en marxa de la segona edició de la Lliga Preferent Catalana de Bàsquet Voluntaris “la Caixa”- ACELL, per a joves amb discapacitat intel·lectual.

L'Obra Social “la Caixa”, des dels seus inicis, ha estat estretament compromesa en la promoció de la inclusió social de les persones amb discapacitat. Fruit de la col·laboració entre l'Associació de Voluntaris de “la Caixa” i ACELL s'ha renovat l’ambiciós projecte d’organitzar la Lliga Preferent Catalana de Bàsquet Voluntaris “la Caixa”- ACELL, per a joves amb discapacitat intel·lectual, una Lliga a nivell interprovincial en què participen 10 equips, un més que l'any passat, de les províncies de Barcelona, Girona i Lleida.

Els equips participants són: Grup Barna – Màgics (Barcelona), C.E. Horitzó A (Rubí), Prodis A (Terrassa), ACIDH A – Lluïsos de Gràcia (Barcelona), SESE Chicago (Barcelona), Fedamar Boet (Mataró), Joventut (Badalona), AMPANS la Salle (Manresa), La Fundació Ramón Noguera (Girona), VolCall – Força Lleida (Lleida).

L’equip badaloní Joventut participa en la segona Lliga Preferent Catalana de Bàsquet Voluntaris “la Caixa”- ACELL, per a joves amb discapacitat intel·lectual. Foto: la Caixa

El projecte té una vessant inclusiva, normalitzadora i promotora de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual participants. La iniciativa respon a una petició dels propis equips de persones amb discapacitat intel·lectual, els quals volien poder jugar en condicions d’igualtat amb la resta de Federacions Esportives, un partit a camp propi i l’altre a camp rival (i no amb una única localització de tots els partits), amb els mateixos temps de joc i de descans. La Final Four de la temporada 2016-2017 està prevista pel cap de setmana del 10-11 de juny de 2017.

La Federació Catalana d´Esports Disminuïts Psíquics – ACELL, que té com a missió la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la pràctica de l’esport i de les activitats de lleure, és responsable de la part organitzativa i esportiva de la competició.

Els voluntaris “la Caixa” de Barcelonès, Barcelona Nord, Barcelona Sud, Catalunya Central, Girona i Lleida estan molt compromesos amb el projecte i treballen perquè la Lliga sigui tot un èxit per als participants animant als equips i donant suport a les taules, l’anotació de punts i en d’altres tasques organitzatives.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera