Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 26/1/2017

Badalona acollirà el 26 de març la 6a edició de la Màgic BDN Running
- Les inscripcions s’obriran el 27 de gener a magicbdnrunning.cat

La Màgic BDN Running torna el 26 de març amb la intenció de consolidar-se entre les proves en ruta de 10 quilòmetres amb més participació de l’àrea metropolitana. Amb cinc edicions a l’esquena amb bona acollida de públic, el repte per la 6a edició és consolidar la xifra de 4.000 corredors.

La cursa té un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Entre les característiques hi destaca una altimetria molt plana i assequible que transcorre, durant 4 quilòmetres, en paral·lel al mar. Aquests fets el converteixen en un circuit ideal per a fer bones marques. Un altre dels al·licients pel corredor és el paisatge: el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús el port de Badalona o el famós Pont del Petroli són alguns dels escenaris dels quals els participants podran gaudir mentre corren.

Badalona acollirà el 26 de març la 6a edició de la Màgic BDN Running. Foto: BDN Running

La cursa està inclosa a la lliga ChampionChip i enguany puntua doble. El preu de les inscripcions és a partir de 13€ (en funció del tipus de xip) i inclou una samarreta tècnica Mizuno, el cronometratge i l’assegurança així com també la bossa del corredor, els serveis el dia de la cursa i la participació en les activitats programades.

Aquest 2017 el lema triat ha estat “Molt més que running” posant així en valor el caràcter extraesportiu de la prova. En aquest sentit destaca sobretot la vessant solidària de la prova, donat que és un homenatge a l’atleta popular badaloní Luis Condon que va morir de leucèmia fa 6 anys. L’organització fa un donatiu d’1€ de cada inscripció per a col·laborar amb la investigació contra aquesta malaltia a través de a la Fundació Josep Carreras.

El Centre Comercial Màgic Badalona és el patrocinador principal, i dóna nom a la prova. Acollirà diverses activitats vinculades a l’esdeveniment com ara la Fira del Corredor el dia previ, punt de sortida d’entrenaments previs o diferents serveis el mateix dia 26. Justament des de Rambla del Gorg, a l’entorn del Centre Comercial, hi té lloc la sortida de la prova. Un emplaçament molt ben comunicat en transport públic (L2, L10 i Tram) així com també en vehicle privat (es podrà fer ús de l’aparcament del mateix centre).

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera