Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 16/3/2017

El Joventut celebrarà el 50è aniversari de la primera lliga del club
- Abans del partit que l'enfrontarà al Barça aquest proper diumenge al matí

El Club Joventut Badalona farà un homenatge aquest diumenge abans de la celebració del partit Divina Seguros Joventut-FC Barcelona Lassa a l’equip campió de la temporada 1966/67, un acte commemoratiu del 50è aniversari de la consecució del primer títol de Lliga de la història del Club.

Amb motiu de l’acte, el Club ha convidat els herois de la Lliga del 67: Josep Lluís Cortés, Francesc Buscató, Guifré Gol, Joan Fa, Amador Rojas, Narcís Margall, Josep Ma Oleart i Ramon Moliné. També es comptarà amb la presència dels familiars més propers d’ Alfonso Martínez, Enric Margall, l’entrenador, Eduard Kucharski, el president, Joan Walter, el directiu Daniel Fernàndez, i el delegat, Joan Jou, que malauradament ja no són entre nosaltres. També serà homenatjat el que va ser periodista referent a l’època, Justo Conde.

A partir de les 12.15h, un quart d’hora abans de començar el partit, els representants de l’equip campió del 67 baixaran al centre de la pista per rebre una merescuda ovació del públic del Palau Olímpic. El president, Jordi Villacampa, i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, seran els encarregats d’obsequiar-los amb un detall commemoratiu de la fita. A més, tots els aficionats rebran un díptic de record amb imatges inèdites.

La plantilla campiona de la primer lliga del Club Joventut de Badalona. Foto: CJB

L’acte de celebració del 50è aniversari de la Primera Lliga comptarà també amb l’assistència del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i el Secretari General de l’Esport, Gerard Martí Figueras.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el primer tinent alcalde, Oriol Lladó, el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, el secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, els diputat al Congreso, Pablo Iglesias i Xavier Domènech, el senador, Xavier G. Albiol, el diputat al Parlament, Albano Dante, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas i l’exvicepresidenta, Joana Ortega, també faran acte de presència a la Llotja presidencial de l’Olímpic en un una mostra més de suport i reconeixement de les autoritats del país al Club Joventut Badalona.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera