Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 17/3/2017

L’Ajuntament i el Club Joventut Badalona arriben a un acord per garantir el futur de la Penya
- El consistori i l’entitat esportiva anuncien una nova etapa de col·laboració que comportarà un major retorn social del club.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el president del Joventut Badalona, Jordi Villacampa, han presentat avui en roda de premsa l’acord assolit entre el consistori i el Club Joventut Badalona per garantir la viabilitat present i futura de la Penya.

L’alcaldessa ha explicat que el pacte al que s’ha arribat amb el club fuig de les fórmules que en el passat s’han buscat des de l’Ajuntament per ajudar la Penya i enceta una nova etapa de col·laboració. En aquest sentit, l’acord actual preveu una nova forma de relació amb la principal entitat esportiva de la ciutat que garanteix el seu futur i alhora aporta el màxim retorn econòmic, social i esportiu a la ciutat.

Dolors Sabater ha destacat que l’acord entre l’Ajuntament i el Club Joventut Badalona està basat en un compromís mutu que permet protegir a la Penya com a símbol d’identitat de la ciutat i falcar el present i el futur del club partint de la premissa de què el projecte és econòmicament viable. A la vegada, el club es compromet a incrementar la seva implicació amb la ciutat i a aportar un major retorn esportiu, i també social.

Per garantir les bases de l’acord, a partir d’ara comença una etapa de col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i el Club Joventut que es concreta en l’entrada de l’Ajuntament de Badalona en el consell d’administració del club, la supervisió de la gestió del club i l’adquisició per part de l’Ajuntament d’un equipament esportiu al barri del Mas-Ram que és propietat del club. El seu alt interès com a bé públic justifica l’adquisició d’aquest actiu. Així mateix, l’alcaldessa ha explicat que s’està acabant de lligar amb altres administracions altres acords de patrocini.

L’alcaldessa Dolors Sabater ha indicat que el pacte té serrells pendents de tancar i ha avançat que encara queda feina per poder materialitzar definitivament l’acord. Una de les mesures per assegurar l’acord i dotar-lo de major força seria aconseguir un pacte de ciutat, que l’alcaldessa ja ha demanat a tots els grups municipals i que es portarà al proper ple per ser validat, si és possible, amb unanimitat. L’acord també s’ha d’acabar de perfilar amb els serveis tècnics i jurídics municipals.

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el president del Club Joventut, Jordi Villacampa, encaixen les mans després de signar l'acord. Foto: Comunicació BDN

“La Penya és un dels principals símbol i imatges que ajuden a projectar Badalona a Catalunya i al món. Una imatge positiva, de talent i esforç de superació” ha assegurat l’alcaldessa per explicar la importància del pacte. “La Penya representa molts dels valors en els quals els badalonins i badalonines ens sentim identificats: treball des de la humilitat; senzillesa però màxima ambició; i tasca d’equip per superar reptes i dificultats. Això representa la Penya i en això Badalona s’hi sent representada” ha remarcat Sabater.

Per la seva banda el president del Joventut, Jordi Villacampa, ha subratllat la importància d'un acord que ha qualificat d’”històric, en la mesura que marca un punt d'inflexió” en la trajectòria de l'entitat. El mandatari verd-i-negre ha expressat el seu desig que tots els partits amb representació al consistori acabin sumant-se a una entesa que s'afegeix als altres acords que la societat ha tancat amb Hisenda i amb les entitats bancàries en les últimes setmanes, i que en conjunt garanteixen el futur del Joventut.

 

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera