Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 24/4/2017

Prop 850 alumnes de 14 centres de Badalona participen en la Mostra de Teatre d’Educació Secundària 2017
- 240 nois i noies seran els actors, actrius i cantants de la Mostra que es farà els dies 25, 26 i 27 d’abril al Teatre Zorrilla

Prop 850 alumnes de 14 centres de Badalona participen en la Mostra de Teatre d’Educació Secundària 2017Des d’aquest dimarts 25 d’abril fins al dijous, 27 el Teatre Zorrilla acull la Mostra de Teatre d’educació secundària de Badalona 2017, amb la representació de diferents fragments i obres interpretades per 240 nois i noies dels centres de secundària de la ciutat. La Mostra té l’objectiu d’afavorir el creixement a Badalona de la passió pel teatre com a manifestació educativa i cultural de primer nivell.

En aquesta edició participen 14 centres, 4 més que l’any passat, i això ha comportat que la Mostra s’hagi ampliat de 2 a 3 dies de representacions. A més, es fan assajos anteriors a les representacions els dies 24, 26 i 27.

La comissió organitzadora està formada per representants dels instituts i centres de secundària Arrels Esperança, Badalona VII; Barres i Ones; Betúlia, Eugeni d’Ors; Garbí Pere Vergés, Júlia Minguell; La Llauna; La Pineda; Maregassa, Maristes Champagnat; Minguella; Santíssima Trinitat i Ventura Gassol; per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla; Badalona Cultura i els Serveis de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Les obres i fragments que es representaran el dia 25, a les 9.15 hores, interpretades per alumnes d’ESO i de batxillerat i dirigides pels mestres dels seus centres són:

-Els ocells, de l’Institut Badalona VII

-Els herois de la vida quotidiana, de l’Escola Maregassa

-El petit príncep, de l’Escola Betúlia

-El robí del temple indi i Tampoc els pell-roges no són de refiar, de l’Escola Santíssima Trinitat

-Minotauro, de l’Institut La Pineda

-Mamma Mia, de l’Escola Arrels Esperança

Les obres i fragments que es representaran el dia 26, a les 15,15 hores, són:

-A Chorus Line, de l’Institut Eugeni d’Ors

-Romeu i Julieta, del Col·legi Maristes Champagnat

-La nit de Sant Joan, de l’Institut Barres i Ones

-Dímelo cantando, de l’Institut Júlia Minguell

Les obres i els fragments que es representaran el dia 27, a les 15,15 hores, són:

-Desamor, de l’Institut La Llauna

-Zapping, de l’Escola Garbí Pere Vergés

-Pel davant i pel darrere, de les Escoles Minguella

-Fronteras de sueños, de l’Institut Ventura Gassol

La idea d’una Mostra de Teatre amb alumnes de secundària va sorgir a partir d’una proposta l’any 2014 en un dels col·loquis organitzats per l’Associació d’Amics del Teatre Zorrilla. Així, diversos centres educatius de la ciutat van presentar una proposta a l’Ajuntament per a l’organització i recuperació d’una mostra de teatre fet per alumnes i impulsar la recuperació de la tradició teatral de la ciutat.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera