Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Desembre de 2017
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 24/5/2017

La Generalitat es compromet amb l’Ajuntament de Badalona a augmentar el seu suport econòmic per desenvolupar polítiques per al jovent
- Des de la Direcció General de Joventut de la Generalitat destaquen el canvi d’orientació del govern de Badalona

La Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General de Joventut, s’ha compromès amb l’Ajuntament de Badalona a augmentar la dotació econòmica que rep el consistori per desenvolupar les seves polítiques públiques de joventut. L’acord s’ha corroborat durant una trobada feta aquest dimarts en què han estat presents l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el regidor Francesc Duran i la directora general de Joventut, Marta Vilalta.

La reunió ha servit per compartir quina és la visió que es té des de l’Ajuntament de Badalona en referència a la participació dels joves, els seus reptes i les seves necessitats. Amb la posada en comú de les diferents visions es pretén que, tant la Direcció de Joventut de la Generalitat com el mateix govern de Badalona, tinguin un coneixement més acurat de la realitat dels joves, fet que permeti traslladar aquests coneixements en la construcció dels millors projectes i polítiques públiques possibles.

La dotació econòmica de la Generalitat podrà adjudicar-se un cop s’hagi aprovat el nou Pla Local de Joventut, que es presentarà al ple del pròxim mes de juliol. Aquest és un requisit indispensable per poder optar al suport econòmic del Govern central, però com que Badalona no disposava des del 2011 d’un pla actualitzat, les ajudes rebudes en els darrers anys han estat inferiors a les que han percebut altres municipis.

L’acord s’ha corroborat durant una trobada feta aquest dimarts en què han estat presents l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el regidor Francesc Duran i la directora general de Joventut, Marta Vilalta. Foto: Comunicació BDN

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, responsable de les polítiques per al jovent en recaure a l’àmbit d’alcaldia, ha afirmat després de la trobada que des de l’Ajuntament “estem molt contents per la reunió mantinguda i la sintonia amb la Generalitat respecte a la importància que tenen les polítiques de joventut per a nosaltres”. Sabater ha destacat que “des del govern municipal considerem estratègic tot el que té a veure les polítiques de joventut, ja que són part fonamental del model de ciutat”. “Aquest fet ens obliga a atendre les seves necessitats específiques com a present i futur de la nostra societat” ha conclòs l’alcaldessa.

Per la seva part, la directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha incidit en la importància del “canvi d’orientació que l’actual govern de Badalona està realitzant en relació a les seves polítiques de joventut”. Vilalta s’ha mostrat convençuda de què “l’aportació econòmica de la Generalitat serà la màxima possible per tal d’assegurar el desplegament d’unes polítiques que considerem necessàries i transformadores i que són la millor manera de treballar cap als joves i garantir un present i sobre tot un futur millor per aquest grup de la societat”.

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2017 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera