Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Desembre de 2017
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 26/5/2017

Taules informatives pel Dia Mundial sense Tabac
- El proper dimecres, 31 de maig, en diversos centres de Badalona

Amb motiu de la celebració, el 31 de maig, del Dia Mundial sense Tabac, Badalona Serveis Assistencials (BSA) instal·larà en la majoria dels seus centres taules informatives sobre el tabaquisme, els beneficis de deixar de fumar i els mètodes per aconseguir-ho.

Les taules s’ubicaran a l’Hospital Municipal de Badalona, els centres d’atenció primària (CAP) Morera-Pomar, Progrés-Raval, Apenins-Montigalà, Martí i Julià, Nova Lloreda i Montgat i el Consultori Local de Tiana.

Les persones fumadores i fumadores passives que les visitin, a banda d’obtenir informació sobre el tema, es podran sotmetre, en determinats horaris, a una carboximetria i/o una espirometria. La carboximetria permet conèixer quina quantitat de monòxid de carboni presenta l’aire espirat, mentre que l’espirometria mesura el volum d’aire mobilitzat en respirar. Aquestes dues senzilles proves permeten disposar de paràmetres objectius sobre el dany que l’exposició al tabac provoca a l’organisme. Els horaris de les taules i les proves variaran en funció del centre.

Xerrada a l’Hospital Municipal

El mateix dia, a les 18.30 hores, la sala d’actes l’Hospital Municipal de Badalona acollirà una conferència sobre els perjudicis del tabac per a la salut, que anirà a càrrec de la metgessa de Família Laia Fornells. La xerrada forma part del cicle de promoció de la salut entre la ciutadania Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista.

Les conferències d’Aula de salut estan obertes a tothom qui hi estigui interessat, encara que el nombre d’assistents està limitat a l'aforament de la sala. La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres de 9 a 13 hores- i l’adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat.

Taller al CAP Nova Lloreda

El calendari d’activitats programades als centres de BSA amb motiu del Dia Mundial sense Tabac es completa amb un taller sota el títol “Com deixar de fumar?”, que serà conduit per l’infermer Raul Porras i se celebrarà dijous 1 de juny, de 18 a 20 hores, al CAP Nova Lloreda. Les places del taller són limitades i per assistir-hi és necessari inscriure-s’hi prèviament en el mateix centre.

Badalona Serveis Assistencials forma part de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum i del Programa d’Atenció Primària sense Fum.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2017 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera