Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Desembre de 2017
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 14/6/2017

L’Ajuntament de Badalona instal·la nou mobiliari urbà a tots els barris de la ciutat, donant resposta a les peticions veïnals
- Aquestes actuacions es complementaran amb una campanya per promoure la corresponsabilitat ciutadana en el seu bon manteniment

Davant la petició veïnal de renovació del mobiliari urbà de diferents barris de Badalona, l’Ajuntament ha adquirit nous elements que ja han començat a col·locar-se arreu de la ciutat per la brigada d’espais públics. L’ordre en què es col·loca el material adquirit respon a les prioritats recollides per tots els districtes de Badalona. Alhora que es procedeix a la instal·lació del nou mobiliari, la brigada efectuarà també reparacions en diverses baranes de la ciutat que es troben en mal estat.

La instal·lació del nou mobiliari urbà anirà acompanyada d’una campanya de sensibilització de la ciutadania que pretén conscienciar als badalonins i badalonines de la necessitat de tenir cura amb els elements comuns. Per aconseguir-ho, es col·locarà sobre els nous elements una etiqueta indicant el seu cost econòmic i amb un missatge demanant cura en el seu ús. Amb aquesta mesura es vol promoure una actitud cívica que asseguri la bona convivència i permeti allargar el màxim possible la vida útil del nou mobiliari.

El nou mobiliari té un cost de 60.000 euros. Foto: Comunicació BDN

L’adquisició del nou mobiliari urbà té un cost total de 60.000 euros, que correspon a la compra de 272 papereres, 85 bancs, 10 cadires, 265 pilones de diferent tipologia i 25 cendrers.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, ha destacat la importància de disposar de mobiliari urbà i en bon estat en relació a la vitalitat de l’espai públic de les ciutats. Segons Duran “volem una Badalona plena de vida al carrer, amb un espai públic que convidi a la ciutadania a gaudir-ne, a estar-hi, a caminar, aturar-se, seure, en definitiva, a gaudir d’aquesta ciutat de totes i tots”. Duran ha afirmat que “els bancs ens conviden a passar estones a l’espai públic, les papereres i cendrers ens faciliten mantenir més nets aquest espais i les pilones prioritzen l’espai pels vianants davant dels cotxes” i que ”aquests elements ens ajuden a tenir una ciutat més viva, més habitable”. El regidor d’Espais Públics i Mobilitat també ha assenyalat que el Pla forma part de la campanya “#CuidemBDN” que inclou altres actuacions com el Pla Il·lumina, la posta en marxa de totes les fonts públiques de la ciutat i el pla de millora de l’asfalt.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2017 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera