Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 3/7/2017

Lliurats els premis del Xiè Concurs de Fotografia Rociera del CERCAT
- Aquest passat dissabte, amb la presència de l'alcalde adrianenc, Joan Callau

Al voltant de 100 persones van estar presents en el lliurament de premis del XIè Concurso de Fotografia Rociera del Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT) que es va dur a terme el passat 1 de juliol als jardins del Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC) de Sant Adrià de Besòs.

En l'acte de lliurament van estar presents l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, la quarta tinent d’alcalde i presidenta de l’Área de Territori del consistori adrianenc, Ruth Soto, la secretaria de Ciutadania, solidaritat i Cooperació del PSC, Maribel García, la presidenta del Consejo General de Hermandades y Cofradías de Barcelona, Isama Rodríguez, y Elena Zamora, de la Coordinadora de Joves Confrares de Barcelona, entre d’altres. També van estar presents representants de diverses entitats de cultura andalusa i germandats rocieres.

Lliurats els premis del Xiè Concurs de Fotografia Rociera del CERCAT. Foto: Manuel Arce

L'acte va començar amb una visita al vagó del Sevillano, que està instal•lat en els jardins del MhiC, i a l'interior del qual es troba una exposició sobre el fenomen migratori a Catalunya. Després de la visita, es van lliurar els premis. En la categoria “Romiatge del Rocío”, Andreu Noguero, amb la seva imatge “Rocío 01” va ser el guanyador del primer premi, dotat amb 150 euros, diploma i madalla FCF. Paolo Rinelli, amb “Juntos se solucionan los problemas” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Ana Lara, amb “Francisco Carmona” el tercer (50 euros i diploma), i Jordi Silva amb “Ofrendas” va aconseguir lel quart (50 euros i diploma).

En la categoria “Catalunya confrare”, el guanyador va ser Enric Estarlí, amb “Humo”, aconseguint així els 150 euros, la medalla FCF i el diploma del primer premi. Juan Tejero, amb “Procesión 2” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Emilio Combalia, amb “Cofrade I” el tercer (50 euros i diploma), i Miguel López, amb “La conversación” va aconseguir el quart (50 euros i diploma).

 

En la categoria “Feria de Abril catalana”, el guanyador va ser Agustín Padilla, amb “A bailar, a bailar”, aconseguint així els 150 euros, la medalla FCF i el diploma. Albert Gispert-Sauch, amb “Feria de Abril 8” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Francisco Jover, amb “Por soleares” el tercer (50 euros i diploma), i José Reyes, amb “Bailaora” va aconseguir lel quart (50 euros i diploma).

Després del lliurament de premis es va dur a terme entre els presents d’un sorteig d’un vestit de la botiga Moda Flamenca, un dels patrocinadors de la present edició del concurs.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera