Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 6/7/2017

El Cinema Lliure a la Platja torna a Badalona aquest divendres amb la projecció del ‘Rei Borni’
- La projecció començarà a les 21 hores a la platja de l’Estació i comptarà amb la presència de l’actor Alain Hernàndez

El cinema torna a ser un dels protagonistes de les nits d’eEl Cinema Lliure a la Platja torna a Badalona aquest divendres amb la projecció del ‘Rei Borni’stiu a Badalona amb l’arribada un any més de la mostra de Cinema Lliure a la Platja, una activitat gratuïta emmarcada en la campanya ‘Fes estiu a Badalona’ que se celebra a la platja de l’Estació. Aquest divendres 7 de juliol es realitzarà la primera sessió amb la projecció a partir de les 21 hores de la pel·lícula el Rei Borni, una adaptació de l’exitosa obra de teatre que porta el mateix nom. L’acte comptarà amb la presència de l’actor Alain Hernàndez, un dels protagonistes del film juntament amb Miki Esparbé, Betsy Túrnez, Ruth Llopis i Xesc Cabot.

La segona sessió de la mostra es realitzarà el pròxim divendres 21 i tindrà un caire més familiar amb la projecció de la pel·lícula d’animació Ma vie de Courgette, que explica la vida d’un nen de 10 anys mal nomenat Courgette (carbassó) i enviat a un orfenat després de la mort de la seva mare. L’objectiu d’aquesta sessió especial és convidar a les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per iniciar als més petits en el món del cinema independent compartint-lo en família.

Les dues sessions de la mostra Cinema lliure a la platja començaran a les 21 hores amb un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Films Festival) i música a càrrec d’iCAT per animar l’ambient. Les cintes s’emeten en versió original amb subtítols.

Una aposta pel cinema independent de qualitat

Les pel·lícules programades dins del cicle Cinema Lliure a la Platja tenen alguna cosa en comú: són cintes de cinema independent de qualitat, molt ben considerades per la crítica i que han passat per algun altre festival. D’aquesta manera, la mostra no només és un aparador cinematogràfic, sinó també una plataforma per a festivals.

Cinema Lliure aposta cada any per films produïts i realitzats a casa nostra, alhora que promou la visibilitat de pel·lícules de diferents nacionalitats que han obtingut un bon reconeixement per part del públic i de la crítica en els seus respectius països així com en diferents festivals.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera