Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 23 de Febrer de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 22/8/2017

El PSC fa balanç del lliurament al govern municipal del llistat de prop de 900 punts negres relacionats amb la manca de manteniment i neteja
- El treball conjunt dels Socialistes amb els veïns i veïnes de Badalona està donant bons fruits i diverses propostes estan resoltes

El PSC, fa gairebé un any, va lliurar al govern municipal el llistat de prop de 900 punts negres relacionats amb la manca de manteniment i neteja de l’espai públic. Aquests es trobaven repartits per tota la ciutat.

Davant les contínues i generalitzades queixes dels ciutadans de Badalona, i davant la manca de resposta del govern municipal, la direcció Socialista va decidir sortir al carrer a parlar i a compartir l’espai públic amb els veïns i veïnes de cada barri, recorrent Badalona pam a pam.

“Hem recorregut Badalona pam a pam conjuntament amb els ciutadans, i avui lliurem el resultat d’aquest treball al govern municipal, que té l’obligació de donar resposta a totes aquestes mancances” va declarar el President del Grup Municipal, Àlex Pastor.

Els Socialistes ens vam comprometre a fer un seguiment de l’acció municipal per tal que tots aquests problemes de manteniment i neteja es vagin solucionant en el mínim de temps possible.

A data d’avui i després de mesos de seguiment, el resultat és que el treball conjunt dels Socialistes i els veïns i veïnes de Badalona està donant fruits, i diverses de les propostes que van plantejar els ciutadans i ciutadanes han estat resoltes o estan en vies de ser-ho.

Més en concret, s’ha aconseguit un 20% més de fonts operatives a la ciutat, s’han arreglat moltes tanques i baranes mal estat de conservació, s’estan reparant i comprant nous bancs, papereres i mobiliari urbà, s’han instal·lat 38 noves pilones, ha començat l’asfaltat de diversos carrers, així com la reparació de les voreres. A nivell de verd urbà, s’han retirat arbres caiguts i s’han completat diversos escocells buits, també s’han netejat tot els embornals que va comunicar el PSC. S’han arreglat 10 àrees de gossos amb deficiències, així com 8 de les 28 àrees jocs infantils que vam comunicar.

S’està demostrant una vegada més que quan els PSC i els ciutadans van de la mà i treballen conjuntament, Badalona millora i Badalona avança.

Cal recordar que continuarem amb el seguiment dels punts negres i que aquest llistat és un document viu i obert, en el que s’aniran suprimint les mancances que ja estiguin resoltes i s’incorporaran de noves que apareguin, fruit del treball conjunt amb la ciutadania.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera