Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 23 de Febrer de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 12/9/2017

Les persones majors de 65 anys es podran beneficiar de subvencions en l’IBI per primera vegada a la nostra ciutat aquest 2017
- Les sol·licituds es poden presentar entre el 12 de setembre i el 2 d’octubre

El pròxim dimarts 12 de setembre s’obre el termini perquè les persones majors de 65 anys puguin presentar les sol·licituds per beneficiar-se de subvencions en l’Impost de béns immobles (IBI). Aquesta línia de subvencions nova a la nostra ciutat té com a objectiu esmorteir la càrrega tributària associada a l’habitatge habitual, amb una subvenció que pot arribar fins als 400 euros.

Concretament, es podran beneficiar els pensionistes majors de 65 anys que cobrin menys de 642,86 euros per 14 pagues i que compleixin els següent requisits:

· Que el valor cadastral de la finca sigui inferior a 62.400 €

· No tenir més finques en propietat

· Està empadronat/da a l’habitatge pel que paga IBI

· Que els ingressos de totes les persones empadronades no siguin superiors a la següent taula:

Les persones que es vulguin beneficiar d’aquesta subvenció hauran de presentar la seva sol·licitud entre el 12 de setembre i el 2 d’octubre a les oficines de Gestió i control d’Ingressos (carrer de Mar, 2-4); al Registre general de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12); o a les oficines de Districte.

La documentació que hauran de presentar és aquesta:

· Cal omplir l’imprès de subvencions a l’IBI a pensionistes majors de 65 anys

· Fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant

· Fotocòpia del rebut de l’IBI 2017 (si el rebut va a un altre nom caldrà aportar escriptura de propietat de l’habitatge)

· Dades bancàries per rebre la subvenció

· Documentació que provi la condició de pensionista (resolució Institut Nacional de la Seguretat Social preferentment)

En paraules del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, “des dels ajuntaments cal utilitzar les poques eines que tenim per a una millor redistribució de la riquesa”. “A Badalona hi ha prop de 40.000 persones majors de 65 anys i moltes d’elles tenen problemes per arribar a pagar l’IBI. Per elles neix aquesta línia de subvencions a la nostra ciutat”, ha afegit.

Més línies de subvenció a l’IBI

També entre el 12 de setembre i el 2 d’octubre podran entrar les sol·licituds per beneficiar-se de subvencions a l’IBI les famílies monoparentals i les persones físiques propietàries que cedeixin pisos a l'Oficina Local d'Habitatge de Badalona per tal de disposar d'una borsa de pisos que es puguin destinar a lloguer social.

Per a més informació es pot trucar al 93 483 28 13 i consultar el web www.badalona.cat

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera