Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 15/9/2017

Obertes les inscripcions pel Filmets Pro
- Es podrà gaudir d'una masterclass d'animació, una sessió de realitat virtual per a curtmetratges i una trobada amb directors

El FILMETS Badalona Film Festival, que es celebrarà del 20 al 29 d’octubre, agruparà totes les activitats que es faran a l’entorn del certamen en l’OFF FILMETS. Aquí hi trobem el FILMETS Pro, adreçat al públic professional, on els assistents podran gaudir d’una ‘masterclass’ d’animació, que es farà durant dos dies, una xerrada sobre les possibilitats de la realitat virtual VR per a la indústria del curtmetratge i una trobada de professionals.

El Centre Cultural El Carme, ubicat al carrer de Francesc Layret, 78-82, serà la seu central d’aquestes activitats, que també es portaran a terme al Teatre Principal i a l’Escola Superior d’Art i Disseny Pau Gargallo. El FILMETS Pro es farà el dijous 26 d’octubre i l’endemà divendres 27.

L’objectiu del FILMETS Pro és dotar als autors de curtmetratges de totes les eines que els portin a informar-se de les possibilitats d’exhibició més enllà dels festivals, les televisions i les plataformes professionals. Així mateix es vol

afavorir els intercanvis d’aquests autors amb els professionals de més experiència en el sector i acostar-los a la indústria del curtmetratge.

Una doble sessió d’una ‘masterclass’ d’animació

El FILMETS Pro començarà amb una ‘masterclass’ d’animació dirigida per Jaume E. Vilaseca i que portarà per títol ‘Els efectes digitals cinematogràfics’. Es farà el dijous 26 a les 16.30 hores al Teatre Principal, ubicat al carrer de Francesc Layret, 41 amb entrada lliure.

Després d’aquesta part teòrica, l’endemà es farà la part pràctica amb un taller d’efectes digitals cinematogràfics també dirigit per Jaume E. Vilaseca. Començarà el divendres 27 a partir de les 17 hores a l’Escola Superior d’Art i Disseny Pau Gargallo, ubicada al carrer Molí de la Torre, 16.

Una ‘masterclass’ d’animació, una sessió sobre realitat virtual per a curtmetratges i una trobada amb directors i professionals centraran el FILMETS Pro, que es farà el dijous 26 i el divendres 27 d’octubre Foto: Filmets

Possibilitats de la realitat virtual

El dijous 26 d’octubre a les 18 hores es farà al Centre Cultural El Carme i organitzat conjuntament amb el Clúster Audiovisual de Catalunya la trobada professional per parlar de les ‘Possibilitats de la realitat virtual VR per a la indústria del curtmetratge. L’entrada és lliure, però l’aforament és limitat.

Trobada de professionals

Amb el títol ‘Les eines de distribució i promoció del curtmetratge’, el divendres 27 d’octubre, a les 17 hores, es farà al Centre Cultural El Carme un trobada de professionals del món del curtmetratge dirigida a directors, productors, programadors i distribuïdors. És aquí on els ponents abans esmentats explicaran la seva experiència en el món dels festivals, la distribució i producció de curtmetratges i les novetats del sector. Les places són limitades i cal una inscripció prèvia gratuïta.

Els ponents del FILMETS Pro d’aquest any són: Maika Mia, programadora de curtmetratges i ‘curator’ de la Berlinale; Aurélie Chesné, programadora de curtmetratges de France TV i productora; Millán Vázquez, distribuïdor espanyol de FREAK; Marta Swiateck, coordinadora de curtmetratges de ficció i animació de Polònia; Mayra Tinajero, gerent de vendes i desenvolupament de negocis de l’empresa alemanya Reelport GmbH, proveedora de serveis tecnològics a festivals de cinema. El moderador de la trobada de professionals on participaran tots ells serà Agustí Argelich, director del festival FILMETS Badalona Film Festival.

Per assistir al FILMETS Pro cal inscriure’s a partir d’avui dijous 14 a través de la pàgina web festivalfilmets.cat i fer la sol·licitud corresponent. Després es rebrà la confirmació per correu electrònic de la seva petició. Places limitades.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera