Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 20/9/2017

Televisió de Badalona emetrà aquest dijous 21 el partit entre el Divina Seguros Joventut i el Dinamo de Tiblisi
- La retransmissió començarà a les 21 hores

Per primera vegada en la història de Televisió de Badalona, aquest dijous 21 de setembre emetrà un partit de bàsquet del Divina Seguros Joventut en competició oficial. Es tracta del maxt entre el Divina Seguros Joventut i el Dinamo de Tiblisi corresponent a la Champions League, que organitza la FIBA. Aquests partits suposen el retorn de la Penya a la competició europea després de 7 anys d’absència.

La retransmissió, que començarà a les 21 hores, serà possible gràcies a l’acord assolit per Badalona Comunicació amb el Divina Seguros Joventut, així com també amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que serveix el senyal televisiu. Tant el senyal que emetrà la CCMA com el que emetrà Televisió de Badalona seran el mateix. La diferència estarà en la narració, al capdavant de la qual hi haurà un equip dirigit per Xavi Ballesteros.

Televisió de Badalona oferirà tots els partits d’aquesta competició que el Divina Seguros Joventut jugui a casa. Així, si la Penya supera aquest primer partit s’enfrontarà aquest diumenge 24 de setembre al Kataja de Finlàndia en el partit d’anada. I si supera aquesta segona ronda, disputarà el partit d’anada de la tercera eliminatòria el 29 de setembre amb el Telekom Bonn d’Alemanya.

El president del Divina Seguros Joventut, Juanan Morales, i el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Vinyeta Balsells, van signar la setmana passada el conveni de col•laboració que fa possible aquestes retransmissions.

Una nit dedicada al bàsquet a Televisió de Badalona

La transmissió d’aquest partit del Divina Seguros Joventut suposarà que Televisió Badalona faci una programació especial la nit d’aquest dijous 21.

Així a la mitja part i al final del partit es donarà pas a l’anàlisi esportiva del partit, les jugades claus i, si fos el cas, els rivals que es trobarà a les següents rondes eliminatòries. En aquesta anàlisi hi participaran badalonins i badalonines vinculats amb el bàsquet de la nostra ciutat.

Acord entre Badalona Comunicació i el Divina Seguros Joventut

El president del Divina Seguros Joventut, Juanan Morales, i el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Vinyeta Balsells, van signar la setmana passada el conveni de col·laboració que fa possible aquestes retransmissions. L’acord plasma la voluntat de les dues entitats de potenciar el bàsquet i acostar-lo el màxim possible a tota la ciutadania.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera