Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 26/9/2017

Tres nous centres educatius s’incorporen a la Xarxa d’Escoles de Badalona per la Sostenibilitat
- Amb aquesta adhesió, ja són 17 els centres de la ciutat que compten amb el distintiu d’Escola Verda

L’escola Betúlia, l’escola d’educació especial Can Barriga i l’escola López Torrejón de Badalona formen part des del passat dia 23 de la Xarxa d’Escoles de Badalona per la Sostenibilitat després de rebre el distintiu d’Escola Verda que atorga la Generalitat de Catalunya.

La incorporació a aquest grup de centres educatius es va oficialitzar aquest dissabte durant la XIV Trobada d’Escoles Verdes, que es va celebrar al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat i en el qual es van lliurar els distintius als col·legis que el van obtenir durant el curs escolar 2016-17. A part de les escoles badalonines, altres 40 centres d’arreu de Catalunya van integrar-se en aquest grup.

Amb la incorporació dels tres nous centres a la Xarxa d'Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat, ja són 17 els centres educatius de la ciutat que treballen per a incorporar els principis i els valors sostenibles en tots els àmbits de la vida escolar.

L’escola Betúlia, l’escola d’educació especial Can Barriga i l’escola López Torrejón de Badalona formen part des del passat dia 23 de la Xarxa d’Escoles de Badalona per la Sostenibilitat després de rebre el distintiu d’Escola Verda que atorga la Generalitat de Catalunya. Foto: Comunicació BDN

Dues dècades promovent els valors de la sostenibilitat

El programa d’Escoles verdes, iniciat el 1998, està auspiciat per la Generalitat de Catalunya i coordinat a Badalona pel Departament d’Educació Ambiental (Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible) de l’Ajuntament i el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona (Generalitat de Catalunya).

Les Escoles Verdes són centres educatius que han pres el compromís d’incorporar en el seu currículum educatiu i en la gestió del centre el vessant de la sostenibilitat. Aquest compromís es porta a terme amb el desenvolupament de diversos projectes ambientals en què s’implica tota la comunitat educativa. Els centres treballen en xarxa per tal de facilitar la seva feina a través de l’intercanvi d’experiències amb altres escoles verdes i establint espais de debat i treball en comú.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera