Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 4/10/2017

El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió demana la renúncia com a regidor de Xavier García Albiol a l’Ajuntament de Badalona

El president del grup municipal del Partit Demòcrata i Unió, denuncia el posicionament i l’actitud del president del Partit Popular i regidor d’aquest ajuntament, Xavier García Albiol. Detalla que properament es posarà en contacte amb altres grups municipals, per tal de consensuar la reprovació de García Albiol, alhora que s’avança a demanar la seva renúncia com a regidor.

Pere Mtez. Carreté manifesta “que no es pot tolerar que un regidor del nostre ajuntament justifiqui la violència i la repressió de la Policia Nacional i la Guardia Civil als diferents punts de votació del país de la manera en què es va fer”.

Martínez Carreté considera inadmissible que “García Albiol justifiqui i defensi l’actuació policial al 100% i sense fissures, després que s’haguessin vist les imatges de la brutal actuació dels cossos de seguretat de l’Estat Espanyol, carregant de forma indiscriminada davant la resistència pacífica dels ciutadans que estaven davant els punts de votació i que ho legitimi dient que els cossos policials actuen per ordre de la jutgessa però obviant, expressament, que l’ordre de la jutgessa especificava clarament que l’actuació policial no havia d’afectar la normal convivència de la ciutadania.

El president del grup considera que “García Albiol ha manipulat la informació acusant el govern de la Generalitat de dirigir els ciutadans, declarant-la única responsable de la violència de la Policia” i li sembla que “és inacceptable presentar les carregues policials com un mètode per defensar la democràcia en contra d’un referèndum convocat per Govern de Catalunya”.

Finalment, Mtez. Carreté exposa que “si amb tot això no n’hi havia prou, ahir vam veure la lamentable actuació a Pineda esperonant als agents espanyols a seguir reprimint la gent que es manifesta pacíficament en defensa de les seves llibertats”.

A totes aquestes manifestacions, Mtez. Carreté, explica que “podem sumar-li tot el seu historial a Badalona, als ciutadans de la qual ha intentat dividir i enfrontar pels seus interessos personals” i que per tot això, manifesta “que se li fa molt difícil compartir el ple municipal amb una persona que actua d’aquesta manera”, i per tant, “demanem la seva renúncia com a regidor i intentarem arribar a un acord amb els altres grups municipals del consistori per reprovar la seva actitud i prendre les mesures que considerem necessàries sense descartar-ne cap”.

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera