Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 11/10/2017

Les instal·lacions d’aigua sanitària del Poliesportiu de Casagemes i del camp de futbol Badalona Sud es tanquen temporalment per presència de legionel·la
- L’alcaldessa signa un decret d’emergència per desenvolupar mesures que corregeixin els dèficits estructurals

La Secretaria de Salut Pública ha comunicat aquesta setmana a l’Ajuntament de Badalona la resolució que acorda el tancament temporal preventiu de les instal·lacions dels circuits d’aigua sanitària calenta i freda del Poliesportiu de Casagemes i del camp de futbol Badalona Sud. Aquesta mesura s’ha pres arran que mostres de legionel·la recollides durant el mes de setembre en una inspecció dels serveis oficials del Servei de Salut Pública hagin donat positiu. Les activitats programades en aquestes instal·lacions es duran a terme amb les limitacions marcades pels resultats de la inspecció.

Amb l’objectiu de solucionar aquesta problemàtica, l’alcaldessa ha signat avui un decret d’emergència que recull la necessitat de desenvolupar mesures, amb la major brevetat possible, per corregir els dèficits estructurals d’aquests equipaments esportius i garantir la salut pública de les persones usuàries.

En aquest sentit, es procedirà a aplicar de manera immediata les mesures necessàries per assegurar el correcte control dels risc de legionel·losi de cadascuna de les instal·lacions. Atenent que el Servei d’Esports ja havia avaluat les obres necessàries per posar al dia aquestes instal·lacions, s’utilitzaran les partides econòmiques ja previstes per fer front a les despeses de les obres que permetran corregir els dèficits estructurals d’aquest dos equipaments esportius.

L’Ajuntament de Badalona ha comunicat a les entitats esportives usuàries d’aquests equipaments les mesures adoptades arran de la resolució de la Secretaria de Salut Pública que a la pràctica signifiquen el tancament temporal preventiu del servei de les dutxes dels vestidors. També se’ls ha informat sobre les actuacions que es portaran a terme per solucionar aquest problema de salut pública, tant pel que fa la renovació del sistema de canonades en el cas de Casagemes com del canvi de caldera i sistema de canonades en el camp de futbol Badalona Sud. En aquesta trobada celebrada aquest migdia també s’ha proposat la creació d’una comissió de seguiment de les obres que es portin a terme, integrada per representants de l’Ajuntament de Badalona i de les entitats esportives.

D’altra banda, des del Departament de Salut de l'Ajuntament de Badalona s'està duent a terme un seguiment d'aquesta problemàtica, en permanent contacte i col·laboració amb l'Agència de Salut Pública i la Regidoria d’Esports.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera