Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 20/10/2017

Prop de 400 famílies sol·liciten subvencions a l'IBI de l'Ajuntament de Badalona per aquest 2017
- La línia d’ajuda amb més demanda ha estat la destinada a les persones pensionistes de majors de 65 anys

L’Ajuntament de Badalona ha rebut un total de 378 sol·licituds per part de famílies de la ciutat per rebre les subvencions a l’Impost Sobre Béns Immobles (IBI) oferides pel consistori a les persones pensionistes majors de 65 anys, a les famílies monoparentals i a les persones propietàries de pisos que els cedeixin a l'Oficina Local d'Habitatge de Badalona per tal de disposar d'una borsa de pisos que es puguin destinar a lloguer social.

Entre les tres línies d’ajuda que es podien demanar, la destinada a les persones pensionistes de més de 65 ha estat la que ha tingut més resposta, amb un total de 278 sol·licituds. Les subvencions destinades a famílies monoparentals ha rebut 59 demandes i les oferides a les persones propietàries de pisos que els cedeixin a l'Oficina Local d'Habitatge, 41.

Ajudes de fins a 400 euros

Entre el 12 de setembre i el 16 d’octubre els diferents col·lectius de la ciutat van poder fer efectiva la seva sol·licitud d’ajuda a l’IBI si complien els requisits per demanar-la. En cas de ser acceptada, aquesta subvenció pot arribar a un import de fins a 400 euros.

Aquest any era una novetat la línia d’ajuda destinada a les persones pensionistes de més de 65 anys, creada per donar resposta a les prop de 40.000 persones que compleixen aquests requisits, que en alguns casos tenen problemes per afrontar el pagament de l’IBI i que amb aquesta ajuda poden esmorteir la càrrega tributària associada a l’habitatge habitual.

El 3r tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Democràtica, Jose Téllez, ha mostrat la seva satisfacció per la rebuda que ha tingut la iniciativa entre el veïnat de Badalona, especialment la línia d’ajudes a les persones pensionistes majors de 65 anys, que s’estrenava aquest any. El regidor també ha destacat la importància de les xerrades informatives en els casals de gent gran, que han permès apropar als interessants la campanya i resoldre els dubtes que poguessin sorgir. “Des de l’Ajuntament valorem de manera molt positiva com ha funcionat aquesta iniciativa i, després de fer balanç, seguirem treballant per dur a terme iniciatives d’aquest caire que puguin ser implementades per afavorir la igualtat d’accés als recursos de la ciutadania de Badalona” ha explicat Téllez.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera