Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 24/10/2017

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Joventut fomenten la pràctica del bàsquet entre nens i nenes en risc d’exclusió
- L’acord contempla una aportació total de 50.000 euros, que es destinaran a la promoció d’activitats per donar a conèixer l’espor

El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, i el president de la Fundació Joventut, Juan Antonio Morales, han signat avui un conveni de col•laboració per impulsar la promoció del bàsquet com a motor d’integració social.

L’acord es focalitzarà en la realització de projectes de foment del bàsquet entre els nens i nenes de diverses escoles de Badalona i de projectes solidaris durant la temporada 2017-2018, amb una aportació total de 50.000 euros.

Així, l’Obra Social ”la Caixa” impulsarà la pràctica del bàsquet entre els nens i les nenes que d’altra manera no tindrien l’oportunitat de conèixer aquest esport. El 85% de les escoles públiques de Badalona no realitza extraescolar de bàsquet, un buit que el Joventut es proposa omplir amb activitats que garanteixin un accés universal a l’esport.

Per promocionar l’esport es duran a terme trobades de bàsquet, oferint beques esportives per tal que els infants tinguin accés a l’activitat independentment dels recursos econòmics familiars. També se celebraran jornades de bàsquet solidari a on s’organitzen competicions esportives entre els diferents centres escolars de la ciutat. Durant aquests esdeveniments familiars i educatius es realitza una gran recollida d’aliments per a donar al Banc d’Aliments.

El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, i el president de la Fundació Joventut, Juan Antonio Morales, signen un conveni per impulsar el bàsquet com a motor d’integració social. Foto: la Caixa

A més, els voluntaris de ”la Caixa” acompanyaran a nens i nenes en risc d’exclusió d’entitats socials badalonines a assistir als partits del Palau Olímpic de Badalona. Un total de 25 participants podran gaudir de cadascun dels 17 partits de lliga – i en cas de que l’equip es classifiqui per la final, també dels play-offs.

L’altre gran objectiu de l’aliança entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació del Club Joventut Badalona es la promoció de l’esport accessible. L’aposta pel bàsquet en cadira de rodes respon a la integració de les persones amb discapacitats físiques.

A més, una part de l’aportació es destinarà al primer equip de bàsquet en cadira de rodes de la Fundació Joventut amb l’objectiu de possibilitar la seva competició en la Divisió d’Honor de la lliga estatal.

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera