Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 21 de Novembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 15/11/2017

La Fundació Salut Alta engega una campanya de microdonacions econòmiques per impulsar l’acompanyament
- Per tercer any consecutiu l’entitat se suma al moviment #GivingTuesday

La Fundació Salut Alta se suma un any més al moviment La Fundació Salut Alta engega una campanya de microdonacions econòmiques per impulsar l’acompanyament, pilar essencial de la tasca socioeducativa que duu a terme. #GivingTuesday, amb una campanya de microdonacions econòmiques que tindrà lloc del 15 al 30 de novembre.

Amb aquesta campanya l’entitat es proposa l’objectiu d’aconseguir 3.000€ per fer créixer un espai essencial a la Fundació: l’espai per acompanyar. D’aquesta manera, s’explica al donant el procés d’acompanyament seguit a la Fundació, així com la possibilitat de col·laborar en diversos àmbits d’aquesta actuació.

L’acompanyament, pilar essencial, transversal i universal

Al llarg de la vida ens marquem objectius i tenim la necessitat de tenir gent al voltant que ens acompanyi per treballar-los i aconseguir-los. Algú que ens ofereixi eines, recursos, temps o, simplement, que ens doni un impuls per potenciar les pròpies capacitats. A la Fundació aquestes persones són els educadors i educadores, que cada setmana, acompanyen a més de 120 infants i adolescents i a les seves famílies del barri La Salut de Badalona.

A més, acompanyar pot tenir múltiples significats. És per això que un dels aspectes a destacar de la campanya és la participació de vàries persones conegudes al territori explicant “què és per a ells acompanyar”.

La Fundació Salut Alta és una entitat sense ànim de lucre inscrita al registre de fundacions de la Generalitat des de 2004. Té per finalitat ajudar en el desenvolupament de la població del barri a través de l’educació, oferint especial atenció als infants i a les persones més necessitades. Intentem incidir positivament en la realitat que ens envolta, generant processos personals i comunitaris que trenquin el cercle de l’exclusió social. Ho fem a través de projectes d’atenció directa a infants i adults, i mitjançant la participació en plataformes i xarxes comunitàries que busquen un major desenvolupament comunitari i una millora de la convivència.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones acciones de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món per celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses per a que contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que enguany se celebra el proper dimarts 28 de novembre. Més informació: http://givingtuesday.cat/

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera