Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 21 de Novembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 15/11/2017

Els nous objectes de record de la ciutat de Badalona ja estan disponibles a l’Oficina de Turisme
- Els nous elements de marxandatge compten amb un disseny original amb la marca ‘Badalona’, creada exclusivament.

Badalona disposa des d’aquest dimecres d’un nou punt de venda d’objectes de record de la ciutat situat a l’Oficina de Turisme, ubicada al Centre Cultural El Carme, amb l’objectiu d’atendre la demanda per part de turistes, visitants i ciutadania i també per donar a conèixer encara més la nostra ciutat.

Sota el lema ‘Regala Badalona’, les persones que s’adrecin a l’Oficina de Turisme trobaran elements de marxandatge tan diversos com tasses, llapis, bolígrafs, bosses de cotó, motxilles de diversos colors, postals, tres tipus d’imants, una làmina amb una vista panoràmica de la ciutat de 44 x 35 cm i un pòster amb la mateixa imatge de 100 x 70 cm. Tots els records tenen un preu molt assequible que oscil·la entre els 0,50 € per una postal, fins als 7,00€ per adquirir un pòster.

Els nous elements de marxandatge compten amb un disseny original amb la marca ‘Badalona’, creada exclusivament per aquest marxandatge i el seu embalatge. Foto: Comunicació BDN

Aquests objectes compten amb un disseny original i nou, amb la marca ‘Badalona’ creada exclusivament per aquests objectes, així com els que es puguin anar afegint en un futur. La marca va acompanyada d’uns grafismes identificatius de la nostra ciutat que representen una imatge moderna, fresca i turísticament atractiva.

Amb la creació d’aquests elements distintius, Badalona vol donar l’opció als turistes i visitants d’adquirir records del seu pas per la ciutat i cobrir així una de les sol·licituds més recurrents. Des de principis d’any fins al mes d’octubre han passat per l’Oficina de Turisme de Badalona unes 10.000 persones aproximadament. Les demandes més sol·licitades entre els visitants han estat plànols amb indicacions de carrers, informació de les Festes de Maig i la Festa Major, preguntes sobre el Món Romà i el seu vincle amb la ciutat, així com les rutes audioguiades i souvenirs.

El segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha destacat que per als nous objectes de record “s’ha optat per un disseny innovador i per un grafisme molt modern i conceptual on hi ha elements molt identificadors de Badalona com ara la serralada de Marina, el món romà, els esports nàutics, el bàsquet, la platja o l’Anís del Mono, que hem aplicat, per ara, a 11 objectes que ja estan a la venda a l’Oficina de Turisme”.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera