Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Desembre de 2017
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 22/11/2017

Diumenge se celebra la 4a Trobada de la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona
- Aquest any el festival commemora el vint-i-cinquè aniversari dels Jocs Olímpics a la ciutat

Aquest proper diumenge, 26 de novembre, se celebrarà al Teatre Blas Infante (carrer d’Andrés Segovia, 45) a partir de les 17 hores, la quarta Trobada de la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona. Enguany el festival estarà dedicat als Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992 i on Badalona en va ser subseu.

En aquesta ocasió hi participaran dos-cents cantaires de les corals dels casals de gent gran de Can Canyadó, amb Sílvia Planagumà com a directora; de Nova Lloreda, dirigida per Miquel Àngel Hernández; de Sant Crist i Juan Valera, sota la batuta de Joan Celma; de Sant Roc, amb la direcció d’Eugenio Malm; de Can Mercader, de Morera i Pep Ventura, amb Bruno Nájera com a director, i del Congrés, dirigits per Albert Llausí. També hi seran presents les corals de gent gran dels casals Joan Fiveller i Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besós.

Cada formació interpretarà dues obres de repertori de compositors d’arreu el món. Aquest any rebran el guardó Font de la Rambla, la màxima distinció de la Unió de Corals, les corals de Morera i Pep Ventura, pels seus 25è aniversari; Albert Llausí, com a director emèrit, i l’alcalde de Sant Adrià de Besós, Joan Callau, pel seu suport al cant coral. També es farà un reconeixement als cantaires amb més antiguitat.

Diumenge se celebra la 4a Trobada de la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona. Foto: Comunicació BDN

El concert clourà amb el cant comú de la sardana Fent camí composta per Andrea de Escalada, amb lletra de Maria Ojue i de la cançó Amics per sempre, del compositor anglès Andrew Lloyd Webber i lletra del també anglès Donald Blackstone, que es va cantar en la cloenda del Jocs Olímpics de Barcelona.

El cant coral als casals de persones grans de Badalona és un element de cohesió i vehicle de cultura. Per aquesta raó va sorgir la idea de crear un llaç entre tots els cantaires de les corals per fer-ne una unió cultural, solidària i musical i potenciar el cant coral. Han organitzat i participat en diferents esdeveniments tant a nivell local com arreu de Catalunya. La Unió de Corals de la Gent Gran es va presentar al públic l’any 2014 en una primera trobada

La trobada, que organitza l’Unió de Corals de Gent Gran de Badalona, es fa amb el suport de l’Ajutament de Badalona i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, de l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i de la regidora de de l’Àrea de Protecció i Promoció Social de l’Ajuntament de Sant Adrià, Filo Cañete.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2017 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera