Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Desembre de 2017
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 21/11/2017

Demà es presenta a Badalona el Protocol per a l’abordatge integral de les violències masclistes
- Continuen els actes organitzats pel Consell Municipal de les Dones amb motiu del 25 de novembre

El Consell Municipal de les Dones, l’òrgan de participació dels diferents col·lectius de dones de Badalona, ha preparat una sèrie d’actes amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que tindrà lloc dissabte vinent, 25 de novembre.

Demà dimecres, 22 de novembre, a les 18 hores, al Museu de Badalona, es celebrarà un acte de ciutat on la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona, Agnès Rotger, presentarà el Protocol per a l’abordatge integral de les violències masclistes i es farà una taula rodona sobre “El dret a la ciutat per a les dones des de les diversitats”.

L’objectiu del Protocol per a l’abordatge integral de les violències masclistes és establir les bases d’actuació, els mecanismes i els diferents papers dels actors que intervenen en matèria d’atenció integral a les violències masclistes, amb la finalitat de millorar l’atenció i la coordinació a la ciutat.

Posteriorment tindrà lloc la taula rodona “El dret a la ciutat per a les dones des de la diversitat” que estarà moderada per l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i que comptarà amb la participació de l’escriptora i activista, Brigitte Vasallo; de l’advocada, magisteri en Criminalística i assessora del Comissionat de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Morale, i de la presidenta de l’Associació de Dones Gitanes, Francisca Perona.

Manifest i manifestació

La Federació de Dones de Badalona ha preparat un espectacle multidisciplinari titulat La violència com a teranyina, com la destruïm? que es desenvoluparà divendres, 24 de novembre, a partir de les 17 hores, a la plaça de la Vila, que donarà pas a la lectura d’un Manifest a la sala de plens de l’Ajuntament de Badalona. Aquí podeu veure el manifest obra de Mònica Planas.

Dissabte, 25 de novembre, el Bloc Violeta Badalona presentarà l’exposició humana “Què portava posat? Desmuntem tòpic entorn les agressions sexuals”, que es farà al Mercat de Pomar, de 10.15 a 11 hores; al Centre Comercial Montigalà, des de les 11.45 a les 12.30 hores, i al pont del Petroli de les 13.15 a les 14 hores.

A la tarda, a les 17 hores, s’ha convocat a tothom que ho vulgui a la plaça de Pompeu Fabra de Badalona per anar a la manifestació unitària que es farà a la plaça de la Universitat de Barcelona a partir de les 18 hores.

Dilluns, 27 de novembre, es tancaran els actes amb el 2n Fòrum Obert “Dones Diverses, Diverses Dones, com construïm una ciutat sense violències” convocat pel Consell de les Dones de Badalona i que es desenvoluparà a partir de les 17.30 hores, a la Nau, 3 de l’Escorxador, al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n, al barri de la Salut.

Aquí teniu el programa complet

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2017 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera