Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 23/11/2017

Dimecres, 29 de novembre, s’inaugura a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona l’exposició Albert Isern. Món Icònic
- L’autor farà dues visites comentades per l’exposició a tothom que ho desitgi

Aquest dimecres, 29 de novembre, a les 19 hores,Dimecres, 29 de novembre, s’inaugura a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona l’exposició Albert Isern. Món Icònic. Foto: Comunicació BDN s’inaugurarà a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer Francesc Layret, 78-82) l’exposició Albert Isern. Món Icònic. La mostra es podrà visitar fins diumenge 4 de febrer. L’acte comptarà amb la presència del crític i historiador de l’art, Daniel Giralt Miracle, que farà una presentació de l’exposició, i a continuació el mateix autor de la mostra farà una visita comentada de l’exposició.

Es tracta d’una retrospectiva del dissenyador, pedagog, editor, col·leccionista, investigador i viatger, Albert Isern, que, amb una selecció de peces originals, projeccions i connectivitat a internet, es configura com un recorregut transversal, eminentment visual, del món de les imatges que han configurat una trajectòria de més de cinquanta anys de professió.

L’exposició està organitzada en diversos àmbits: Disseny, Voltant pel món, Do not disturb, Tresors, Auto Biogràfica, Blogs Món Icònic, Monkeys in Love i Llocs i Moments.

Cinquanta anys de treballs, sintetitzats en unes 20.000 imatges, que el visitant podrà anar descobrint d'acord amb les seves particulars preferències. Una exposició multidisciplinària que es pot veure amb el temps de què disposi cadascú: des de sis minuts fins a sis hores.

Horaris de la sala:

De dimarts a divendres de 16 a 20.30 h.

Dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

Diumenges i festius d’11 a 14 h.

Horari especial de Nadal:

Dies 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener, tancat.

Del 2 al 5 de gener, obert de 16 a 19 h

Entrada lliure.

Visites comentades:

Les visites comentades a l’exposició aniran a càrrec del mateix Albert Isern i es faran:

- Dijous 14 de desembre, a les 11.30 hores, per alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona

- Dijous 14 de desembre, a les 16 hores, per alumnes d’ESDAP de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona

- Dijous 18 de gener, a les 19 hores, tothom que ho desitgi podrà fer una visita guiada per l’exposició a càrrec d’Albert Isern.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera