Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 19 de Març de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 12/12/2017

Comença a Badalona la campanya ‘Cap Infant sense joguina, cap persona sense un somriure’
- Un any més la iniciativa solidària serveix perquè que els nens i nenes de la ciutat

El Centre Comercial Montigalà ha acollit aquest dilluns l’acte de presentació de la campanya solidària “Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure” amb l’objectiu de que cap infant, sigui quina sigui la condició econòmica de la seva família, deixi de rebre joguines pel dia de Reis. Els beneficiaris d’aquesta campanya són nens i nenes amb edats compreses entre 0 i 12 anys de famílies amb pocs recursos.

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya ho poden fer portant una joguina als punts de recollida establerts. En aquest punt cal destacar que és millor que les joguines siguin noves, preferentment didàctiques, i si són usades que estiguin en bon estat. També poden participar fent una aportació econòmica a l’urna que s’habilitarà a la plaça de la Vila.

El tret de sortida dels espais fixos de recollida de joguines ha tingut lloc aquesta tarda a l’espai habilitat al Centre Comercial Montigalà de Badalona. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Dolors Sabater; del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot; de la gerent del Centre Comercial Montigalà, Carla Ballart, i representants de les entitats col·laboradores.

Comença a Badalona la campanya ‘Cap Infant sense joguina, cap persona sense un somriure’. Foto: Comunicació BDN

La campanya se sustenta amb la col·laboració d’entitats veïnals, l’associació de Voluntaris Badalona, l’Ajuntament de Badalona i les aportacions d’empreses, entitats i particulars.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat que la campanya “Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure” és una iniciativa solidària arrelada i un exemple de treball comunitari en xarxa amb les entitats de la ciutat. Per la seva banda, el regidor Francesc Ribot ha posat de relleu que mentre la campanya sigui necessària, aquesta iniciativa “ens ensenya el millor de Badalona” perquè suma la voluntat i la col·laboració de moltes associacions veïnals i entitats de la ciutat”.

Per la campanya d’aquest any s’han establert els següents punts de recollida de joguines:

De l’11 al 30 de desembre

· Plaça de la Vila

· Centre Comercial Montigalà

Del 23 al 30 de desembre

· Parc esportiu Montigalà

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera