Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 19 de Març de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 13/12/2017

El Port de Badalona celebra amb tallers per a la canalla i un patge al quetx l’arribada dels Reis de l’Orient a bord del Ciutat Badalona
- Els dies 4 i 5 de gener de 2108 s’oferten tallers de manualitats per als nens i les nenes perquè sorprenguin els Reis de l’Orient

El Port de Badalona ha concentrat els actes de celebració del Nadal 2017 en la data màgica de preparar-nos per a l’arribada dels Reis de l’Orient a la ciutat, a la que tornaran a accedir-hi per mar a bord del quetx Ciutat Badalona. De manera que el dijous 4 i el divendres 5 de gener, els dies a tocar de l’entrada, un patge real hi serà a la mateixa embarcació els matins de 10h a 13.30h per escoltar i atendre a la canalla. I de ben segur que aquest patge coneix de ben a prop a Melcior, Gaspar i Baltasar. També es podrà visitar el vaixell i s’han programat tallers de manualitats per a la canalla. Els tallers es faran en el mateix horari, de 10h a 13.30h prèvia reserva de plaça al correu events@marinabadalona.cat perquè es puguin realitzar amb tranquil·litat per grups de 15 nens i nenes.

Per aquestes dates tan màgiques, el recinte del Port completa la campanya amb l’oferta gastronòmica dels establiments de restauració del Port, que han preparat menús especials per als dies assenyalats i per a grups i empreses, i han posar en marxa una campanya de bonificació de tres hores gratuïtes d’aparcament per obsequiar els seus clients. Aquesta campanya serà efectiva fins el dilluns, inclòs, 8 de gener de 2018.

Dijous 4 de gener i Divendres 5 de gener

De 10 a 13.30h, a diversos espais del Port i al voltant del quetx Ciutat Badalona

PATGE REAL per atendre els desitjos i rebre la carta que podeu fer al mateix moment en models que us facilitarà ell mateix o portar-la ja pensada i escrita des de casa. El patge del Port disposarà d’una bústia i anuncia que tindrà els Reis Mags molt a prop aquests dies!

TALLERS DE MANUALITATS prèvia reserva al correu electrònic events@marinabadalona.cat

Es recomana enviar el correu de reserva amb el número de nens i nenes que hi volen participar per assegurar-vos una plaça en l’activitat. Els tallers de dijous i els de divendres són diferents, de manera que es poden repetir. Els farem arribar la confirmació de la reserva i el torn concret per poder realitzar amb ordre i amb la calma que es mereix cadascuna de les activitats.

A partir del migdia del dia 5, els patges i els ajudants dels Reis de l’Orient es dedicaran a preparar l’embarcació per recollir Ses Majestats per portar-los al Pont del Petroli i desembarcar a la ciutat.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2018 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera