Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 19 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 9/1/2018

Comencen les obres de reurbanització del carrer d’Isaac Albéniz, al barri de la Salut
- També s’inicien les obres al passatge Viñas, al barri de Bufalà, i la restauració de l’antiga capella de Can Miravitges, a Pomar d

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització del carrer d’Isaac Albéniz, al barri de la Salut, i també al passatge Viñas, al barri de Bufalà. En els pròxims dies està previst l’inici de les obres per restaurar l’antiga capella de la masia de Can Miravitges. Més endavant, en les properes setmanes, començaran els projectes per millorar la seguretat viària en l’accés a la urbanització del Mas Ram i de reurbanització del carrer de la Costa, al barri de Dalt de la Vila.

Aquestes cinc actuacions formen part del Pla Recupera de l’Ajuntament de Badalona que preveu la inversió de 18 milions d’euros per desenvolupar projectes de rehabilitació, reparació i recuperació de diversos espais públics, instal·lacions i equipaments amb problemes de manteniment de la ciutat.

Reurbanització del carrer Isaac Albéniz

Aquest projecte suposarà la millora de la mobilitats dels i les vianants al carrer d’Isaac Albéniz, al barri de La Salut, entre el carrer d’Hipòlit Lázaro i l’avinguda de Caritg. Les actuacions inclouen la millora de la urbanització, l’ampliació de voreres mantenint els carrils de circulació i la col·locació de nous elements d’arbrat i enllumenat. Aquesta obra té un cost de 117.000 euros i una durada prevista de 2 mesos.

Reurbanització del passatge Viñas

També aquesta setmana s’inicien les obres al passatge Viñas, al barri de Bufalà, per reobrir el pas de vehicles per aquest carrer cap al carrer Independència. Aquest projecte inclou la creació d’una plataforma única, donant prioritat al pas de vianants i la construcció d’un mur de formigó i tancament metàl·lic al costat de la Masia Ca l’Andal. Aquesta actuació té un cost de 40.500 euros i una durada prevista de 2 mesos.

Restauració de l’antiga capella de Can Miravitges

En els pròxims dies començaran els treballs per portar a terme la restauració de l'antiga capella de Can Miravitges, un espai que es troba molt deteriorat. L’objectiu és poder incorporar aquest espai a la visita de la masia preservant al màxim els seus elements arquitectònics originals. La superfície de l'actuació és de 50,4 metres quadrats. La planta baixa, amb una superfície de 36,9 m2, es destinarà a la rebuda dels escolars de l'Escola de la Natura Angeleta Ferrer i altres visitants de l'edifici. Complementàriament s'hi faran explicacions sobre el Parc de la Serralada de Marina i el propi edifici històric de Can Miravitges. Pel que fa a l'antic cor en planta altell, amb una superfície de 13,5 m2, mantindrà la connexió funcional amb el pis principal de l'edifici i formarà part de l'itinerari de visita a l'edifici Can Miravitges i la sala de pintures d’Antoni Ros i Güell. Aquesta actuació té un cost de 89.500 euros i una durada prevista de tres mesos.

Pròximes actuacions al Mas Ram i a Dalt de la Vila

La propera setmana està previst l’inici de les obres de millora de la seguretat viària en l’accés a la urbanització de Mas Ram. Els treballs per millorar el camí peatonal paral·lel a la carretera de la Conreria, entre el barri del Mas Ram i el municipi de Tiana, inclouen l’ampliació d’una vorera amb nou enllumenat, la instal·lació d'un pas de vianants semaforitzat per creuar la B-500, l'ampliació de l'actual vorera d'entrada al Mas Ram i la neteja i desbrossat de l’entorn per millorar la seguretat viària dels/les vianants, especialment l’alumnat que fa servir aquest camí per accedir a l’escola Pere Vergés. Aquesta actuació té un cost de 105.000 euros i una durada prevista d’un mes.

A principis del mes de febrer s’iniciaran les obres de reurbanització del carrer de la Costa, entre els carrers del Temple i de Sant Sebastià, al barri de Dalt de la Vila, amb l’objectiu de restaurar-lo i millorar els serveis urbans públics d’aquest carrer. Les obres permetran revaloritzar i potenciar l’estructura medieval d’aquest carrer tan emblemàtic i únic situat al nucli històric de Badalona. Aquesta actuació té un cost de 211.000€ i una durada prevista de 5 mesos.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera