Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 17/1/2018

Col·laboració per conscienciar sobre l’esport adaptat
- Les dues entitats s’alien per acostar el bàsquet en cadira de rodes als alumnes dels centres educatius de Badalona.

El grup farmacèutic Menarini i la Fundació Joventut han renovat avui el seu acord de col·laboració per conscienciar la societat sobre l’esport adaptat i per facilitar la seva pràctica a les persones amb mobilitat reduïda. Durant el 2018 ambdues entitats realitzaran conjuntament 10 activitats de sensibilització a escoles i instituts de Badalona als que, com a mínim, hi hagi un alumne amb mobilitat reduïda. El 2017 ja es van realitzar quatre jornades als centres educatius Ventura Gassol, Rafael Alberti, Baldiri Reixach i Progrés.

Aquestes activitats consten de dues parts, una teòrica sobre esport adaptat i una altra pràctica a la que els alumnes experimenten què suposa jugar al basquetbol en cadira de rodes. La primera part inclou una introducció a la història de l’esport adaptat i els diferents tipus de discapacitat i què suposen per a les persones que els pateixen. També es tracten els aspectes socials de la integració de les persones amb discapacitat i com es desenvolupa aquesta integració a les distintes societats i finalitza amb les experiències dels propis jugadors del Joventut de Badalona de cadira de rodes en el seu transcurs com a esportistes adaptats. A la segona part, els alumnes disputen un partit de basquet en cadira de rodes contra els jugadors de l’equip d’esport adaptat de la Penya.

El grup farmacèutic Menarini i la Fundació Joventut han renovat avui el seu acord de col·laboració per conscienciar la societat sobre l’esport adaptat i per facilitar la seva pràctica a les persones amb mobilitat reduïda. Foto: David Grau CJB

“L’esport adaptat és una peça fonamental de la integració i el desenvolupament de les persones amb discapacitat. Per això, des de la Fundació valorem aquesta mena de col·laboracions que ens permeten arribar a més nens i joves, perquè si els adults del futur aprenen a valorar aquesta disciplina, la integració de les persones amb discapacitat serà cada cop més fàcil”, ha explicat el president del Club Joventut Badalona, Juan Antonio Morales.

Per la seva banda, Salvador Pons, General Manager de Grup Menarini ha agraït la implicació de la Fundació Joventut amb l’esport adaptat i l’oportunitat de signar aquest acord de col·laboració que permet a l’empresa “aportar el nostre gra de sorra a la integració a través de la promoció del basquetbol en cadira de rodes entre els més joves i, així, ampliar el nostre compromís amb les activitats socials i de conscienciació que realitzen les entitats del nostre entorn”.

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera