Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 21 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 23/1/2018

Neix el Festival Mínima, un certamen de micro teatre a Badalona
- És una iniciativa de l'Orfeó Badaloní i la companyia teatral El Cielo al Revés

L’Orfeó Badaloní i la companyia teatral El Cielo al Revés organitzen el Festival Mínima Expressió, un certamen de teatre en micro format a Badalona.

El doble propòsit d’aquest festival és, d’una banda, donar l’oportunitat a totes les companyies amateurs i grups d’estudiants de teatre que ho desitgin de mostrar al públic una peça de creació pròpia en format micro, i per una altra, introduir a la ciutat de Badalona una programació teatral en aquest format -encara poc tractat en aquesta ciutat- amb qualitat i continuïtat.

S’ha d’entendre el concepte micro-format com aquella peça que no excedeix dels 15-20 minuts de duració i que, tenint una estructura narrativa de principi, nus i desenllaç, esdevingui una unitat en si mateixa i no parteixi d’una peça de major format.

Per cada edició del festival es seleccionarà a quatre companyies que tindran l’oportunitat de representar davant de públic la seva obra en dues ocasions durant el festival.

El festival, a més, tindrà una connotació competitiva, en el que serà el mateix públic qui decidirà els guardonats en les següents categories: Millor Obra – Millor Actor – Millor Actriu – Proposta Més Original.

El festival tindrà lloc a les diverses estàncies de l’Espai Tolrà de l’Orfeó Badaloní (Carrer Enric Borràs 19-21), el 14 i 15 d’abril de 2018.

Les companyies i grups de teatre que hi estiguin interessades en participar trobaran a la web de l’Orfeó Badaloní tota la informació detallada. El termini de presentació d’obres és fins el 26 de febrer de 2018.


Has d'identificar-te per escriure comentaris

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../pie.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220