Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 23/1/2018

S’instal·len 10 noves plataformes d’autobús per millorar el transport públic a Badalona
- L’objectiu és seguir millorant l’accessibilitat i afavorir el compliment dels horaris del transport públic

Des de dijous 21 de desembre i fins al 22 de gener s’han instal·lat 10 noves plataformes d’autobús en diversos punts de la ciutat gràcies a un conveni entre l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar l’accessibilitat de les persones usuàries del transport públic i dels vianants, reduir el temps de parada i millorar la velocitat i compliment dels horaris de les diferents línies d’autobús de la ciutat.

Les plataformes s’instal·laran a l’avinguda de Joan XXIII amb la plaça de Nicaragua, a l’avinguda de Lloreda amb carrer de Súria i amb carrer de Ripoll, a l’avinguda de Bufalà amb carrer de la Independència, al carrer de Sardenya amb rambla de França, al carrer del General Moragas amb carrer de Pau Piferrer, a carrer del Progrés amb Güell i Ferrer, a carrer d’Antoni Bori amb Guifré, a carrer de Ramiro Maeztu amb Mare de Déu de Lorda i una plataforma doble s’instal·larà a l’avinguda d’en Martí Pujol amb Enric Borràs on recentment s’ha traslladat una parada d’autobús; donant servei a 15 línies d’autobús i a més de 2.000 persones al dia.

Per a la distribució de les plataformes s’han tingut en compte aspectes com la distribució territorial, el número de persones que accedeixen a l’autobús en aquestes parades i les dificultats existents per a realitzar les maniobres d’acostaments dels autobusos.

S’instal·len 10 noves plataformes d’autobús per millorar el transport públic a Badalona. Foto: Comunicació BDN

El conveni signat entre l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona estableix que ambdues administracions financen el cost al 50%, sent l’AMB qui s’encarrega de la instal·lació. El conveni preveu la instal·lació de 14 plataformes més per l’any 2018 que se sumaran a les 6 plataformes que ja es van instal·lar a finals de l’any 2016.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, ha remarcat que “aquestes mesures suposen una continuació en l’aposta i potenciació del transport públic com a mitjà de transport col·lectiu, més econòmic i menys contaminant que el vehicle privat”. “L’objectiu és que cada dia més persones facin servir l’autobús en comptes del cotxe per moure’s per Badalona i així entre totes i tots millorem la qualitat de l’aire que respirem” ha afegit el regidor.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera