Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 21 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 23/1/2018

L’Ajuntament endega un servei gratuït de suport, assessorament i orientació a les associacions i entitats de Badalona
- Es prestaran ajuts en àmbits com els organitzatius, fiscals o de formació

L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament un nou servei d’assessorament i orientació dirigit a totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. El servei, de caràcter gratuït, ajudarà les entitats i les associacions de la ciutat que així ho demanin, en àmbits com ara el jurídic, la gestió econòmica i tributària, o els organitzatius, entre altres.

Les associacions i les entitats interessades poden sol·licitar el suport trucant per telèfon al 93 551 17 50, per correu electrònic a la direcció entitatsbadalona@suport.org o a través del web corporatiu www.badalona.cat.

El servei es gestiona a través de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), que és una entitat sense afany de lucre amb una àmplia trajectòria i coneixement de les entitats. Entre el tipus d’assessorament que s’ofereix destaquen els següents:

L’Ajuntament endega un servei gratuït de suport, assessorament i orientació a les associacions i entitats de Badalona. Foto: Comunicació BDN

- Jurídic: tràmits, constitucions d’associacions o entitats, reglaments, gestions d’assegurances, etc.

- Gestió de persones: siguin contractades o voluntàries.

- Gestió econòmica: comptabilitat, auditories i subvencions.

- Gestió tributària i fiscalitat.

- Informàtic: programari, aplicacions, comunicació i eines 2.0, utilització de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en general.

- Organització i gestió d’entitats: planificació, gestió de recursos, voluntariat, etc.

- Finançament associatiu: font de finançament, quotes de socis, etc.

- Comunicació: campanyes de comunicació i relacions amb els mitjans de comunicació.

- Formació: plans de formació, gestió, etc.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat “la importància del teixit associatiu de la ciutat i del treball en comú entre l’Ajuntament i les entitats”. “És fonamental orientar i assessorar les associacions sobre la gestió econòmica i jurídica i l’adaptació a les noves tecnologies” ha afirmat l’alcaldessa qui també ha afegit que “la voluntat d’obrir aquest servei d’assessorament i orientació és donar resposta a les necessitats reals de les entitats de la ciutat”.

La regidora de Participació, Convivència i Mediació de l’Ajuntament de Badalona, Fàtima Taleb, ha assenyalat que “amb aquest servei donem resposta a una petició feta des de les entitats”. Fàtima Taleb ha afegit que “volem donar suport a les desenes d’entitats i agrupacions que conformen el teixit associatiu de Badalona, perquè el volem fort i autònom com una part fonamental de la riquesa i la diversitat de la ciutat”.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../pie.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220