Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 1/2/2018

El Port de Badalona acull la primera sèrie de la IV Lliga de batel interclubs, memorial Marc Iborra
- La cita és dissabte 3 de febrer de 2018 a partir de les 15.30h, en la zona de la rampa i el canal del Moll de Capitania.

El Moll de Capitania i l’àrea de la rampa i la seva explanada adjacent acolliran el dissabte 3 de febrer a la tarda, des de les 15.30h a les 18.30h, la primera de les quatre regates que es celebraran de febrer a l’abril i que conformen la IV Lliga de batel interclubs, memorial Marc Iborra. Des del 2015 aquesta competició rep el nom del jove esportista de rem, soci del Club de Rem Badalona, que va morir el març del 2014 amb 23 anys. Des de l’any següent, la lliga de batel, que cada cop prem més força, se celebren en la seva memòria i habitualment és el seu pare qui lliura la bandera que reconeix la victòria de cada equip. La trainera que té el club també està batejada amb el seu nom. El batel és una embarcació de 4 vogadors i 1 timoner, que també té presència entre la flota dels clubs de la ciutat.

El calendari d’aquesta edició comença dissabte a Badalona, i continuarà a Palamós (24 de febrer), un altre cop a Badalona (10 de març) i acabarà a l’abril a Lloret en una data per confirmar. A la cita a Badalona, organitzada pel Club de Rem Badalona, el Club Nàutic Bétulo, el Club Natació Badalona, el Club de Rem Palamós i el Club de Rem Santa Cristina, participaran, a més dels clubs promotores, entre d’altres, equips de Cambrils i Premià de Mar.

El Port de Badalona acull dissabte la primera sèrie de la IV Lliga de batel interclubs, memorial Marc Iborra. Foto: PB

La competició començarà a les 15.30 per les categories de menor edat i conforme avanci la tarda, competiran -sempre en contrarellotge, i amb sortides diferenciades per 15 o 20 segons- les categories superiors. La distància també augmentarà d’acord amb els equips, de manera que els alevins i infantils faran 400m; els cadets 1.400m i els juvenils i absoluts, 2.100 metres, és a dir, faran tres ciavogues.

La cita de dissabte a la tarda obre una temporada marcada per múltiples cites vinculades amb el rem. No en va, l’endemà, diumenge, se celebra una prova de remergòmetre i durant el que queda de trimestre, el dia 10 de març la segona sèrie de la lliga de batel i el dia 17 de març la Bandera del Dimoni.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera