Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 8/2/2018

Creu Roja del Barcelonès Nord enceta un nou curs d'inserció per a persones a l'atur
- El curs és de cambrer/a amb mòdul de cuina

A principis de març comença a Creu Roja Barcelonès Nord un nou curs d’inserció per a persones en l’atur i en cerca activa de feina. Està pensat en persones interessades a treballar en el sector de l’hostaleria. En aquest curs d’auxiliar de cambrer/a amb mòdul de cuina, s'aprenen les tècniques de servei de sala, l’atenció al client, s'obté el títol de manipulació d’aliments i es milloren les teves competències professionals, posant-ho tot en pràctica durant les pràctiques en empreses.

Els requisits per a la inscripció al curs, que està 100% subvencionat pel Punt Formatiu Incorpora de La Caixa,són estar a l’atur, tenir el permís de treball, així com interès en l’àmbit, motivació i compromís. També cal estar en bona forma física perquè s’ha de treballar de peu.

Possibilitats reals d’inserció

Alumnes de cursos d’inserció de Creu Roja anteriors, com en Daniel Villavicencio Franco, del Curs d’Auxiliar de Comerç Polivalent que va finalitzar al novembre, va aconseguir un contracte laboral després de realitzar les pràctiques, sent aquesta la seva primera experiència laboral. Com ell, més de la meitat dels seus companys del curs van aconseguir també un contracte de feina. És el cas també del Curs de Fleca, finançat pel Punt Formatiu Incorpora de La Caixa, que va finalitzar al desembre amb un 44% d’inserció laboral, gairebé la majoria a la mateixa empresa de pràctiques (forns de pa i cafeteries).

El curs de cambrer/a amb mòdul de cuina consta d’un mòdul de competències transversals per guanyar autoestima, treballar la comunicació i el treball en equip, entre altres. Un mòdul teòric, a càrrec del Gremi de Restauració de Barcelona, perquè els alumnes adquireixin un coneixement ampli de les tasques bàsiques a desenvolupar en el lloc de treball, de manera eficaç tant en bars com en restaurants, i una part pràctica de 80 hores en empreses de restauració. A més, durant el curs l’alumne rep suport en la recerca de feina, millorant i treballant aspectes com el CV, la carta de presentació o la preparació de l’entrevista de feina.

Per a més informació sobre aquest curs, s'ha de contactar amb Creu Roja Barcelonès Nord, trucant al telèfon 93 464 06 09, o a través del mail eva.aguilar@creuroja.org.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera