Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 9/2/2018

Carles Duran: “Estic convençut que ho podem tirar endavant”
- El nou tècnic del Divina Seguros Joventut ha assegurat que el primer objectiu és recuperar la confiança

Carles Duran ja exerceix com a primer entrenador del Divina Seguros Joventut. El nou tècnic verd-i-negre s’ha mostrat il·lusionat en el dia de la seva presentació al Palau Olímpic i ha assegurat estar preparat per començar aquesta nova etapa tot i que ha reconegut que és “una situació difícil per a tothom. Tenim un repte que és difícil però il·lusionant i tenim temps per canviar la dinàmica”.

Recuperar la confiança, vital

En la seva primera roda de premsa a Badalona, Duran ha garantit que l’equip és capaç de tirar endavant la situació actual: “Les coses que fèiem bé les hem de mantenir, en 15 jornades l’equip pot aconseguir victòries i ha demostrat que pot fer-ho. És una situació difícil però estic convençut que podem tirar-ho endavant”, ha declarat.

Per aconseguir capgirar la dinàmica actual, el tècnic ha confessat que serà vital “recuperar el somriure, si ho aconseguim podem guanyar a qualsevol lloc i el primer ha de ser Andorra. Els jugadors no han de pensar en les victòries i en les derrotes, sinó en gaudir del que fan bé. Si gaudeixes jugant, surten bé les coses”, ha assegurat.

El nou tècnic del Divina Seguros Joventut ha assegurat en la seva primera roda de premsa que el primer objectiu com a equip és recuperar la confiança. Foto: D. Grau/CJB

El nou entrenador del Divina Seguros Joventut ha confessat que el seu sentiment verd-i-negre l’ha motivat per acceptar el repte: “He nascut a aquesta casa i tinc un sentiment que pocs poden tenir, vull que els jugadors el tinguin, ells són els que guanyen partits i necessito que facin un pas endavant. Jo he tingut la sort que han pensat en mi per transmetre aquest sentiment”.

La permanència, objectiu principal

Per la seva banda, el president del Club Joventut Badalona, Juanan Morales, ha deixat ben clar que l’objectiu principal és la salvació: “El nostre objectiu a curt termini és mantenir la categoria, tenim una generació de moltíssim talent que puja i ens permet pensar en construir un equip amb joves de la casa en el futur, que creiem que és el que l'afició vol veure. Si esquivem la roca del descens, l'objectiu és continuar generant talent i fer-lo jugar”, ha confessat amb confiança.

 

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera