Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 22/2/2018

El Servei d’Esports de l’Ajuntament duplica en dos anys els recursos per al manteniment de les instal·lacions esportives
- El pressupost del 2017 per al manteniment de les instal·lacions va superar els 400.000 euros, més del doble de la partida del 2015

Els Serveis d’Esports de l’Ajuntament de Badalona va realitzar durant l’any passat 951 intervencions de millora i reparació en les instal·lacions esportives municipals com ara poliesportius, camps de futbol, la piscina municipal, la pista d’atletisme i diverses instal·lacions de petanca. Aquestes actuacions van suposar un cost de 400.000 euros, més del doble que els recursos econòmics destinats l’any 2015.

Bona part de les actuacions s’han centrat en la reparació de calderes i els sistemes de subministrament d’aigua calenta sanitària; la reparació de fuites i pèrdues d’aigua; la substitució d’elements d’il·luminació, com focus, fluorescents i bombetes; la reparació i el soldatge de porteries i tanques, així com petites intervencions de manteniment relacionades amb la pintura i la reposició o reparació d’elements com ara papereres.

L’Ajuntament de Badalona ha incrementat notablement les partides destinades a la millora i el manteniment de les instal·lacions esportives. L’any 2015 es van destinar menys de 150.000 euros, l’any 2016 es van arribar als prop dels 300.000 euros, i l’any passat es van superar lleugerament els 400.000 euros.

Reparació de calderes, substitucions d’elements d’il·luminació i renovacions de parquet, van ser algunes de les actuacions més destacades. Foto: Comunicació BDN

Entre les actuacions de manteniment i millora que han representat una partida econòmica més important durant l’any passat cal destacar les efectuades al Poliesportiu de Montigalà (68.000 euros); reparació de les cobertes de la petanca de Sant Crist (20.000 euros); Poliesportiu Casagemes (15.000); substitució de la tanca perimetral de la pista la Platja (15.600 euros); petanca de Sant Antoni de Llefià (9.000 euros) o, entre altres, la reparació de la coberta del camp de futbol de Montigalà (7.400 euros).

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, ha destacat que durant els últims dos anys s’ha duplicat la inversió econòmica en manteniment de les instal·lacions municipals esportives, superant els 400.000 euros l’any passat. Malgrat tot, la regidora ha afegit que “haurem de fer encara un esforç més important per dignificar les instal·lacions, hem patit un dèficit en manteniment tan greu que trigarem temps a poder disposar d’uns equipaments a l’alçada dels mereixements d’una ciutat amb la tradició esportiva que té Badalona”.

 

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera